Super-Brian: Fedt hvis jeg ku' lukke røven på tvivlerne

Men rusten skal bankes af efter ni års pause, og det kan blive en hæmsko mod Evander Holyfield, siger Brian Nielsen

Der venter Brian Nielsen er oplevelse af de sjældne, når han lørdag kravler ind mellem tovene til opgøret med Evander Holyfield.

Den danske bokse-bamse gør comeback efter 10 års selvvalgt pension, og onsdag stillede han og sin amerikanske modstander op til pressemøde for verdenspressen på Crown Plaza Hotel på Amager.

Modsat tidligere var der ikke mange smil at spore, da de to boksere stillede op til foto session efter spørgsmålene fra konferencier Peter Schmeichel.

Ni år siden sidst
De kiggede mere indædt på hinanden, og det er der en god grund til, hvis man spørger Nielsen.

- Nu er det ved at være. Jeg glæder mig, og jeg kan godt mærke, at kampen kun er tre dage væk, sagde den tidligere danske verdensmester.

Det er godt ni år siden, han forlod ringen sidst – i øvrigt efter sejr over Uriah Grant, hvem der så skulle kunne huske ham. Holyfield var senest i ringen i januar og har bokset 12 kampe, siden Brian Nielsen senest var i ringen.

Og det, medgiver danskeren, kan vise sig at være et problem.

Fedt at lukke røven på dem
- Det er selvfølgelig en ulempe. Ingen tvivl om det. Når man ikke har været i ringen så længe, så betyder det noget. Men jeg har altså trænet i 18 måneder. Og jeg tror på det her, så han kan bare få nogle…sagde Nielsen, mens han kneb øjnene sammen, spidsede munden til og knyttede næven foran sig.

Han lægger ikke skjul på, at han er meget motiveret. Måske mere end nogensinde. Og dét på flere planer.

- Der står så meget på spil. Og det kunne være fedt at lukke røven på alle dem, der ikke tror en skid på mig. Det føler jeg nu, at jeg har gjort mange gange. Jeg ved godt, at jeg er en gammel narrøv. Men hvis jeg nu går op og laver en god præstation.

Kæmpe motivation
- Det er en kæmpe motivation i sig selv at møde Evander. Og at jeg så får lov at tæve ham også… Det gør det bare endnu større. Ja, det vil sgu være det største, grinede han.

Holyfields træner Tommy Brooks, der også var ved ringside, da Mike Tyson gæstede København for 10 år siden og besejrede Brian Nielsen, var kæphøj og annoncerede, at kampen højest varer to omgange.

- Hvad snakker han om? Jeg håber, kampen varer 12 omgange. Og efter fem-seks omgange bliver Holyfield træt. Så ville det være fedt, hvis man kunne skifte gear og køre lidt hurtigere. Og jeg VED, at jeg kan køre 12 omgange, lød det fra Brian Nielsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer