Annonce:
Annonce:

Brian faldt i søvn til Holyfield-kamp

Brian Nielsen fik sig en ufrivillig morfar, da han skulle se Holyfield bokse søndag morgen

Annonce:
Følg Boksning

Brian Nielsen stod søndag op midt på eftermiddagen. Hele natten og den tidlige morgen havde han ventet spændt på at se sin kommende modstander Evander Holyfield gå i ringen mod Sherman 'Tank' Williams i Sulphur Springs i West Virginia.

– Jeg tror, jeg var vågen til klokken 5.30. Så fire lortekampe før Holyfield skulle bokse. Og til sidst faldt jeg sgu i søvn. Da jeg vågner ved ottetiden, er kampen selvfølgelig slut for længst, men så fandt jeg en anden måde at se den på, siger Brian Nielsen.

Holyfield skadet
Kampen endte med en no decision efter 3. omgang, hvor Holyfield klagede over, at han ikke kunne se på grund af blod i øjet.

– Jeg synes ikke, det er nogen stor flænge. Det er lidt svært at se, om det er en skalle eller et slag, der laver den, siger Brian Nielsen.

Annonce:

– Det er svært at sige, om han kan bokse videre med den. Men det er da klart, at han et eller andet sted har i baghovedet, at han skal bokse mod mig i marts.

– Han er jo økonomisk presset, så han har måske ikke råd til at tage chancer med den kamp, vurderer Brian, som kunne lide, hvad han så, da han endelig fik set kampen.

Lige min type
– Jeg synes ikke, Holyfield bevæger sig så godt væk fra sin modstander, som han plejer. Det glæder mig at se. Hvis han vil stå stille på halvdistancen og slås med mig, så får han problemer. Det er det, jeg er god til.

– Han fik nogle kropsslag mod Williams, og det gør han også mod mig. Jeg er nok en af de sværvægtere, der slår mest på kroppen. Han skal bare have nogle i sækken, siger Brian Nielsen, som selv har haft nogle problemer i den afdeling de sidste par dage.

– Det går rimeligt godt. Men jeg har haft tyndskid i et par dage, så træningen har ikke været så sjov, siger Brian Nielsen, der regner med at kunne sparre igen i dag.

Annonce:

– Det går fremad. Mit knæ er også ved at være i orden. Jeg er optimist, siger Brian Nielsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: