Holyfield: Jeg skåner ikke Brian

- Jeg slår hårdere nu, end da jeg var ung, advarer 48-årige Evander Holyfield, som vil være verdensmester igen, før mødet med Brian Nielsen til marts

Brian Nielsen mødte op i sit sponsorkluns, mens Holyfield var trukket i en hvid rullekravetrøje og blazer med hvide prikker. Meget afslappet. (Foto: ekstrabladet.tv)
Brian Nielsen mødte op i sit sponsorkluns, mens Holyfield var trukket i en hvid rullekravetrøje og blazer med hvide prikker. Meget afslappet. (Foto: ekstrabladet.tv)

Brian Nielsen (45) og Evander Holyfield (48) var afslappede og snakkesalige, da de torsdag formiddag holdt pressemøde i DR-Byens koncertsal på Amager, hvor kampen mellem de to sværvægtere også vil finde sted foran kun 2000 tilskuere 5. marts.

Med deres afslappede og venskabelige attituder var der unægteligt langt fra dagens møde til de hidsige og opgejlede pressemøder, der somme tider går forud for de store boksebrag. Men Evander Holyfield lovede, at han vil give sig 100 procent.

The Real Deal
- Jeg skåner ikke Brian. Det er jo ikke en velgørenhedskamp. Han kommer til at møde 'The Real Deal'. Jeg slår hårdere og laver flere knockouts nu, end jeg gjorde da jeg var ung, sagde Evander 'The Real Deal' Holyfield.

Læs også: Selvsikker Holyfield sikker på sejr over Super-Brian.

- Kampen er for mig et skridt på vejen til at genvinde titlen som verdens bedste sværvægtsbokser, sagde den stadig ambitiøse bokser.

Da ekstrabladet.tv informerede ham om, at Brian Nielsen tidligere har udtalt med et glimt i øjet, at han vil bide Holyfield i næsen, var amerikaneren straks med på spøgen.

- Ha ha, så må jeg beskytte min næse. Hvis han bider mig der, så er det min egen skyld. Det er noget andet med øret, for der regner man ikke lige med, at folk vil bide, sagde han med en slet skjult hentydning til en anden levende bokselegende: Mike Tyson, som i 1997 blev diskvalificeret i sin revanchekamp mod Holyfield, som havde banket ham året før, da han bed ham i øret.

Knæet intet problem
Brian Nielsen forsikrede under dagens pressemøde de fremmødte om, at han når at komme i kampform til opgøret.

- Det går rigtig godt med mit knæ, og jeg træner to gange om dagen, seks dage om ugen, sagde Super-Brian.

Det kom i øvrigt frem under pressemødet, at kampen bliver vist som pay-per-view, og det koster 499 kroner at købe kampen til sit tv.