Bokse-Brian: Tror ikke på Kessler nu

Tidligere topboksere tvivler på Mikkels Kesslers fremtid i Super Six efter øretæven mod Andre Ward

Mikkel Kessler løb ind i karrierens største skuffelse mod Andre Ward. (Foto: Thomas Sjørup)
Mikkel Kessler løb ind i karrierens største skuffelse mod Andre Ward. (Foto: Thomas Sjørup)

Mikkel Kessler fik slemme ridser i lakken, da han natten til søndag løb ind i karrierens i særklasse værste øretæve mod amerikanske Andre Ward i Oakland.

Her mistede 'The Viking Warrior' sit WBA-bælte, men ifølge de tidligere topboksere Brian Nielsen og Thomas Damgaard, så mistede Kessler også muligheden for at gå helt til tops i Super Six-turneringen.

- Jeg tror ikke på Mikkel i Super Six nu. Han får det også svært mod Carl Froch, vurderer Nielsen.

Heller ikke Damgaard ser optimistisk på sin landsmands chancer.

- Jeg må indrømme, at Mikkel fik en bokselektion. Jeg havde ham som taber af samtlige omgange, siger han og påpeger, at danskerne måske har haft for store forventninger til deres bokse-helt.

- Men det er nok os danskere, der har overvurderet Kessler lidt. Han er en god bokser, men nu møder han altså nogle af de helt store, påpeger Thomas Damgaard, som er nervøs for de dybe flænger, som Ward tildelte danskeren, forud for kampen mod Carl Froch.

- Han får det svært. Jeg har selv haft mange øjenskader, og jeg tror, at fire måneder måske er for lidt tid, hvis det skal hele. Det var nogle grimme flænger, han fik. Carl Froch kommer helt sikker til at ramme ham, så jeg frygter, at de springer op igen, slutter Thomas Damgaard.

1 af 2 Brian Nielsen tvivler på Mikkel Kesslers fremtid i Super Six. Her ses de to boksere under en tidligere tur på golfbanen. (Foto: Stig Bjørn Hansen)
2 af 2 Mikkel Kessler løb ind i karrierens største skuffelse mod Andre Ward. (Foto: Thomas Sjørup)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere