Sauerland afskriver dansk boksebrag

Danskerne bør slå en boksekamp mellem Mikkel Kessler og Mads Larsen ud af hovedet, mener Kalle Sauerland. Ifølge promotoren har Mads Larsen forspildt chancen

Kalle Sauerland, her i Oakland, hvor han taler om dommersituationen, afviser Larsen-Kessler-brag (Foto. Thomas Sjørup)
Kalle Sauerland, her i Oakland, hvor han taler om dommersituationen, afviser Larsen-Kessler-brag (Foto. Thomas Sjørup)

Danske boksefans kan godt begrave håbet om en kamp mellem Mikkel Kessler og Mads Larsen. Det fastslår den tyske promotor Kalle Sauerland, der i øjeblikket har begge danskere på kontrakt.

- Hele hypen omkring den kamp er én stor myte. Nu er der Super Six, og hvis Mikkel vinder finalen i 2011, skal han ikke møde Mads Larsen derefter. Det er klart, at vi ønsker at kæmpe mod de store navne, og lige nu er Mads Larsen ikke det, siger Kalle Sauerland.

WBA-verdensmesteren i supermellemvægt, Mikkel Kessler, er i øjeblikket i San Francisco, hvor han forbereder sig til lørdagens VM-kamp mod amerikaneren André Ward i Super Six-turneringen.

Hans landsmand har derimod ikke været i ringen i knapt et år, men Mads Larsen skal efter planen bokse EM-kamp til januar mod nordireren Brian Magee.

Team Sauerland og Mads Larsen er kørt skævt af hinanden, efter at danskeren tidligere i år takkede nej til en VM-kamp mod rumæneren Lucian Bute.

- Hvis Mads Larsen havde taget kampen mod Bute og vundet, så havde Mikkel haft god grund til at bokse mod Mads. Men Mads tog ikke kampen, og nu bokser han om en EM-titlel, så lige nu er der ikke meget chance for det. Jeg ville stoppe spekulationerne om den kamp, for den kommer ikke til at foregå de næste to år, siger Kalle Sauerland.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere