Vind fede billetter til Kessler-show

Chance for enestående oplevelse: Vind ringside-billet til Super Six-kampene med alt betalt

Én heldig fan kan få lov at følge Mikkel Kessler, når han møder Carl Froch. (Foto: Thomas Sjørup)
Én heldig fan kan få lov at følge Mikkel Kessler, når han møder Carl Froch. (Foto: Thomas Sjørup)
Så er en af de vildeste sportspræmier nogen sinde i omløb. Kridt skoene og snør boksehandskerne.

Hvis du er fan af Mikkel Kessler, får du nu en enestående chance for at følge den danske verdensstjerne på nærmeste hold.

Ekstra Bladet sender i samarbejde med Kesslers promotor, Team Sauerland, en dansk fan med bokseren til kampene i den stort anlagte Super Six World Boxing Classic.

Og du bliver ikke bare placeret lige bag ved øl- og popcornsælgeren. Vores Super Fan får ringside-billetter til kampene, og taler vi boksning i den kaliber, så handler det om nogle af verdens mest eftertragtede pladser. Nærmest umulige at få fat i normalt.

Derudover så får du også en enestående mulighed for at møde og interviewe Mikkel Kessler bagefter.

Vi kan desværre ikke nå at sende Ekstra Bladets Super Fan til kampen mod Andre Ward i Oakland, men derimod til kampen mod WBC-mesteren Carl Froch og de efterfølgende Kessler-kampe i turneringen. Selvfølgelig også det endelige festfyrværkeri af en finale. En finale Ekstra Bladets Super Fan skal overvære under alle omstændigheder, hvad enten Kessler er med eller ej.

Repræsentere fanbasen
– Grunden til, at vi synes godt om konceptet er, at vi er imponerede over, hvor stor Mikkel Kessler er i Danmark, siger Kalle Sauerland.

– Vi arbejder med boksere fra store dele af verden, og vi har arrangeret kampe alle mulige steder, men ingen steder er opbakningen til en bokser så stor som for Mikkel Kessler i Danmark.

– Derfor kunne det være fedt at sende en superfan, der ligesom repræsenterer hele den fanbase, som Kessler har bag sig. Han er en stor dansk helt, og det fascinerer mig, siger Kalle Sauerland.

Mikkel Kessler bokser 21. november sin første kamp i Super Six-turneringen mod den amerikanske OL-guldvinder Andre Ward.

Kampen foregår i Oakland.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere