Mogens Palle snydt for 30 mio. kr.

- Retssystemet har svigtet, siger Mogens Palle, der har fået domstolenes ord for, at han har pengene til gode - men han får dem ikke

Mogens Palle står med en lang næse, for han ser ikke en krone af de 30 mio. kr., han havde fået tilkendt i erstatning. (Foto: Thomas Sjørup)
Mogens Palle står med en lang næse, for han ser ikke en krone af de 30 mio. kr., han havde fået tilkendt i erstatning. (Foto: Thomas Sjørup)

30.766.000 kr.!

Boksepromotor og manager Mogens Palle burde sidde med det store smil på læben, efter han har fået domstolenes ord for at have vundet en retssag mod Ciac, der var de daværende ejere af tv-kanalen DK4.

Men Mogens Palle står i stedet med en lang næse, for han ser ikke en krone af de 30 mio. kr., som han ellers er tilkendt i erstatning efter en dom i Glostrup Ret 31. august i år.

I dag sidder den 75-årige promotor tilbage med advokatregninger, som han nu selv må afregne.

- Retssystemet har på en eller anden måde spillet lidt fallit, når jeg vinder en retssag og ikke får en krone, fordi selskabet bare kan melde sig konkurs, siger Mogens Palle i dagens udgave af Ekstra Bladet.

Kessler-kampe
Forhistorien er, at Ciac tilbage i 2007 lagde sag an mod Mogens Palle og krævede 27 mio. kr. i
erstatning, fordi de mente, at promotorens tv-aftale med DK4 var blevet misligholdt.

Stridens kerne var Mikkel Kesslers kampe mod Librado Andrade og Joe Calzaghe. Mogens Palle havde en tv-aftale med DK4, men tv-rettighederne til de to kampe blev solgt til andre boksepromotorer. De solgte dem siden videre til andre tv-stationer.

Derfor følte DK4 sig snydt og opsagde tv-aftalen med Team Palle. Mogens Palle kom med en modreaktion og krævede 25 mio. kr. for mistede tv-indtægter, fordi aftalen med DK4 først stod til udløb med udgangen af 2009.

Fuldstændig til grin
Allerede tidligt i forløbet var Mogens Palle klar over, at den økonomiske gevinst i tilfælde af en sejr hang i en tynd tråd. Derfor troede han, det var en trumf, da han foreslog, at parterne hver deponerede 25 mio. kr., som vinderen siden kunne hæve, når dommen var afsagt. Men det blev afvist.

- Jeg forstår simpelt hen ikke, at retssystemet tillader, at en virksomhed som Ciac får lov at føre en omkostningskrævende retssag, når selskabet meget længe har været i store økonomiske vanskeligheder, siger en fortørnet Mogens Palle .

Hans advokat Niels Wegener tilføjer:

- Det her er fuldstændig til grin og et mærkeligt etisk grundlag at føre sager på. Ciac har optrådt totalt useriøst i denne sag.

Ciac er i dag under tvangsopløsning, fordi selskabet ikke har afleveret regnskaber fra 2008.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen