Årets største boksebrag næsten i hus

Sværvægtsmesteren Wladimir Klitschko er milimeter fra en aftale med provoen David Haye, der lover, at kampen bliver en af hans nemmeste. Hør Hayes provokationer her

David Haye kan snart begynde at træne målrettet. Han regner med at have en kontrakt med Wladimir Klitschko i hånden inden for en uge. (Foto: AP)
David Haye kan snart begynde at træne målrettet. Han regner med at have en kontrakt med Wladimir Klitschko i hånden inden for en uge. (Foto: AP)

Det ligner en aftale den 20. juni, at IBF- og WBO-mesteren i sværvægt Wladimir Klitschko går i ringen mod den mand, der har jaget ham intenst det sidste års tid: Den tidligere tre-dobbelte verdensmester i cruiservægt, David Haye. En kamp, der næsten kun kan ende på én måde: Med et knockout.

Den 28-årige englænder oplyste torsdag i et interview med Setanta Sports, at kontrakten er udfærdiget og blot behøver underskrifter fra begge parter, før kampen er en realitet.

Haye fortsatte derefter de provokationer af den i Tyskland baserede ukrainske boksestjerne, som han har slynget om sig med igen og igen for at lokke Klitschko i ringen:

- Jeg tror, det bliver i Tyskland. Han vil tage alle de fordele, han kan få. Jeg har sagt til ham, at jeg er ligeglad, hvor kampen bliver bokset. Jeg bokser gerne i Ukraine, hvor-som-helst, det rører mig ikke. Så længe Wladimir kommer i ringen, og kamplederen kan tælle til 10, så er jeg en glad mand, sagde Haye.

- 21 af mine 22 sejre er kommet på knockout. Jeg har ikke tænkt mig at gå 12 omgange, overhovedet ikke. Jeg vil blive overrasket, hvis kampen går mere end seks omgange. Medmindre Wladimir får en hageoperation, et eller andet stålimplantat, så slutter kampen, så snart mine næver begynder at få kontakt med hans hoved, sagde englænderen.

33-årige Wladimir Klitschkos (52-3-0, 46 KO) tre nederlag er alle kommet på KO. David Hayes (22-1-0, 21 KO) ene nederlag var også et KO-nederlag.

Hør Haye tale om kampen efter cirka et minut i nedenstående video.

1 af 2 Wladimir Klitschkos sidste kamp var en relativt let opgave mod Hasim Rahman. Næste gang bliver det alvor. (Foto: Getty Images)
2 af 2 David Haye kan snart begynde at træne målrettet. Han regner med at have en kontrakt med Wladimir Klitschko i hånden inden for en uge. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere