Calzaghe 'plaprede' med dronningen

Boksekrigeren Joe Calzaghe var så nervøs, da han skulle have en orden af dronning Elizabeth II, at han bagefter ikke kunne huske, hvad de havde talt om

Joe Calzaghe med den orden, han fik af sin nye veninde. (Foto: AP)
Joe Calzaghe med den orden, han fik af sin nye veninde. (Foto: AP)

46 gange har han i en professionel boksering stået overfor en fyr, som ville slå hovedet af ham. Det har ikke rystet ham nok til, at han har tabt en eneste kamp.

Men da Joe Calzaghe onsdag i Buckingham Palace modtog ordenen 'Commander of the Order of the British Empire (CBE)' af Storbritanniens dronning Elizabeth II, var han så nervøs, at han efterfølgende ikke kunne huske, hvad de havde talt om.

- Jeg var rimelig afslappet, indtil det var tæt på at være min tur - da blev jeg nervøs. Det er nervepirrende at tale med dronningen, sagde waliseren ifølge nyhedsbureauet AP.

- Det er lettere at tale om boksning. Jeg tror nok, hun sagde, at jeg var ubesejret. Jeg plaprede et eller andet. Hun sagde 'Jeg udfører en masse velgørende arbejde', og jeg sagde 'Jeg arbejder meget med børn', fortæller Calzaghe.

Den 37-årige walisiske letsværvægtskonge sagde ved samme lejlighed, at han endnu ikke har besluttet, om han fortsætter karrieren. Han træffer formentlig først en beslutning i det nye år.