Annonce:
Annonce:

De 5 skøreste øjeblikke i boksning

Monte Barrett skvattede ind i ringen til kampen mod David Haye, da han ville springe over tovene. Men hvad er det skøreste, der er set i en boksering? Se video

Den daværende verdensmester Jess Willard (t.v.) modtog af udfordreren Jack Dempsey en af de værste omgange høvl, der er set i en boksering.
Den daværende verdensmester Jess Willard (t.v.) modtog af udfordreren Jack Dempsey en af de værste omgange høvl, der er set i en boksering.
Annonce:
Følg Boksning

Monte Barrett var både klovn og offer, da han lørdag aften mødte op til kampen i sværvægt mod David Haye i O2 Arena i London.

Ikke nok med, at amerikaneren blev slået i gulvet fem gange af 'The Hayemaker', han skvattede allerede inden kampen, da han skulle entre ringen.

Barrett ville vise, at han var klar til kamp, og det gjorde han ved at løbe op til ringen og forsøge at springe direkte over tovene. Resultatet blev, at han kom skvattende ind i ringen (se video nederst).

Men det er langt fra det skøreste, som er sket i en boksering. Her er ekstrabladet.dk's top-5:

Annonce:

5: Den benhårde sværvægter Oliver 'The Atomic Bull' McCall begynder at græde under sin VM-kamp mod Lennox Lewis i 1997. McCall nægter at gå til sit ringhjørne mellem omgangene, ligesom han nægter at forsvare sig og flere gange vender ryggen til en mystificeret Lewis. Kamplederen stopper miseren i 5. omgang. McCall har aldrig rigtig forklaret sin opførsel, men der gættes på stofmisbrug.

4: Publikum invaderer ringen og begynder at slås efter kampen mellem Riddick Bowe og Andrzej Golota. Sidstnævnte dominerede kampen men blev diskvalificeret for bevidst at slå i skridtet. Golota bliver i tumulten efter kampen slået i hovedet med en walkie talkie, ligesom hans træner, Lou Duva, må bæres ud af ringen på en båre, ramt af et hjertetilfælde. Totalt kaos.

3: Mike Tyson spytter sin tandbeskytter ud og bider Evander Holyfield i øret under deres VM-kamp i 1997. Tyson må endda forsøge et par gange, før han får bidt et stykke af Holyfields øre. Tyson diskvalificeres.

Annonce:

2: Den skøreste 'regulære' kamphandling må være Jack Dempseys erobring af Jess Willards VM-bælte i 1919. Kæmpen Willard bliver slået i gulvet syv gange i 1. omgang af 'The Manassa Mauler'. Han giver op efter 2. omgang med en brækket kæbe, et brækket kindben, adskillige brækkede ribben, mistede tænder og nedsat hørelse. Ifølge myten har Dempseys manager umiddelbart inden kampen fortalt sin bokser, at han har spillet hele deres hyre på KO-sejr i 1. omgang.

1: En mand (James Miller) kommer i paraglider - og med en kæmpestor propel på ryggen - flyvende ind over Las Vegas og den udendørs VM-kamp mellem Evander Holyfield og Riddick Bowe i 1993. 'The Fan Man', som han døbes, lander til boksernes enorme forbløffelse på tovene og hænger der i et virvar af snore og faldskærm, indtil han falder ned og rammer et par tilskuere med sin propel. Derefter bliver han overfaldet og slået bevidstløs af publikum.

Her er Monte Barretts knapt så vanvittige men ganske komiske indslag i weekenden:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: