Annonce:
Annonce:

Lewis kræver 620 mio. for boksekrig

Endelig melder Lennox Lewis ud om et muligt comeback til boksning: Han vil have 620 millioner kroner for at genoptage krigen mod Vitali Klitschko

Kan det virkelig være rigtigt? Er Lennox Lewis på vej i ringen for at bevise, at han er bedre end Vitali Klitschko? (Foto: AP)
Kan det virkelig være rigtigt? Er Lennox Lewis på vej i ringen for at bevise, at han er bedre end Vitali Klitschko? (Foto: AP)
Annonce:
Følg Boksning

620 millioner kroner. Det er, hvad den 43-årige tidligere ubestridte sværvægtsmester Lennox Lewis kræver for at gøre comeback i en boksering.

Den britiske løve vandt i 2003 over Vitali Klitschko i sin sidste kamp. I en krig af en kamp var Lewis dog bagud på point, da Klitschko blev stoppet på en grim øjenskade efter 6. omgang.

Trods den omstændighed, at Klitschko senere måtte syes med angiveligt 120 sting på sine flænger i ansigtet og munden, var han efter kampen rasende over at blive stoppet, og siden er rygterne om en rematch med jævne mellemrum dukket op.

Med 37-årige Vitalis comeback til boksning med en fuldstændig udklassering af WBC-mesteren Samuel Peter for kort tid siden, er der for alvor kommet gang i spekulationerne om en revanchekamp mellem de to store mestre.

Og nu udtaler Lewis sig endelig offentligt om muligheden. Ifølge London-avisen The Independent vil han have 70 millioner pund for ulejligheden, eller 620 millioner kroner. Selvom han ikke er specielt interesseret i pengene.

- Det er ikke - og det har aldrig været – et spørgsmål om penge, siger Lewis til avisen.

- Jeg har fået store tilbud igen og igen, siden den dag, jeg trak mig tilbage, og jeg siger altid nej. Det handler derimod om respekt og ære. Jeg har intet at bevise.

Det sidste er Vitali Klitschko helt sikkert en anelse uenig i.

- Lennox Lewis lovede mig en rematch - og det vil han holde, som en gentleman, sagde Klitschko for nylig til BBC Radio 5 Live.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: