Annonce:
Annonce:

Hatton knuste Malignaggis stolthed

Amerikanske Paulie Malignaggi blev stoppet af sit ringhjørne i 11. omgang af VM-kampen mod Ricky Hatton. Det havde han svært ved at bære

"Dio, perché state punendolo?" Paulie Malignaggi taler til de højere magter efter at være blevet stoppet af sit ringhjørne i 11. omgang. (Foto: AP)
"Dio, perché state punendolo?" Paulie Malignaggi taler til de højere magter efter at være blevet stoppet af sit ringhjørne i 11. omgang. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Boksning

Engelske Ricky Hatton vandt natten mellem lørdag og søndag på TKO i 11. omgang over Paulie Malignaggi. Han beholder dermed sit IBO-bælte og Ring Magazines bælte som verdens bedste let weltervægter.

I MGM Grand i Las Vegas dominerede Manchesters yndling hele aftenen Malignaggi med sin store energi og aggressivitet. Det blev en ensidig forestilling omgang efter omgang, som først stoppede, da amerikanerens træner Buddy McGirt kastede håndklædet i ringen.

Malignaggi har nu to nederlag på rekordlisten (25-2-0, 5 KO), og han var grædefærdig over sit ringhjørnes indblanding, da han blev interviewet af tv efter kampen.

- Jeg var bagud i kampen, men jeg er for god til, at den skulle stoppes.

- Det er et KO på min rekordliste. Jeg var hårdere rystet i min kamp mod Miguel Cotto for to år siden, og den kamp blev ikke stoppet. Jeg forstår det ikke, sagde den tidligere IBF-mester med de italienske rødder.

Hans promotor, Lou DiBella, forstod det dog godt.

- Jeg skal sige, hvorfor vi stoppede kampen: Det her er den modigste knægt, man kan finde, men i aften var ikke hans aften. Dette var den bedste Ricky Hatton, vi har set siden hans kamp mod Kostya Tszyu. Jeg synes, han var brillant, sagde DiBella.

Ricky Hatton (45-1-0, 32 KO) har fortsat kun det ene nederlag på sin rekordliste, som han led til den nu pensionerede pound-for-pound-konge Floyd Mayweather Jr i 2007.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: