Annonce:
Annonce:

Jermain Taylor klar til Kessler

Den firedobbelte verdensmester i mellemvægt har slået sig ind i supermellemvægt. - En ønskemodstander, lyder det fra Kessler

Jermain Taylor lander en solid højre på Jeff Lacy. Taylor er nu en interessant modstander for Mikkel Kessler. (Foto: AP)
Jermain Taylor lander en solid højre på Jeff Lacy. Taylor er nu en interessant modstander for Mikkel Kessler. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Boksning
Med sejren over Jeff Lacy er den tidligere firedobbelte verdensmester i mellemvægt, amerikaneren Jermain Taylor, for alvor trådt ind på scenen i supermellemvægt.

– Han har hele tiden været én af mine ønskemodstandere. Så det var perfekt, at han vandt, siger Mikkel Kessler til Ekstra Bladet.

Taylor-sejren er også faldet i god jord hos Mogens Palle. For ud over at Jermain Taylor er et af de store amerikanske navne, har Palle et godt forhold til Taylors manager Lou DiBella, hvilket naturligvis vil være en fordel i forhandlingerne, selvom det i sidste ende er den amerikanske tv-station HBO, der sætter dagsordenen.

– Jo, Taylor er bestemt én af de boksere, vi kunne ønske os som modstander til Mikkel, siger Mogens Palle.

Tid til den store kamp
Med det ganske store nederlag til Taylor er Lacy ikke længere et interessant navn i USA, hvor Roy Jones Jr. efter røvfulden mod Joe Calzaghe også kan skrives på listen over fightere, der ikke regnes med mere.

Det gør til gengæld nu igen Taylor, som ikke havde bokset, siden han tabte til Kelly Pavlik i februar, men nu igen er hot – ligesom Bernard Hopkins, der højt og flot blæser på en dåbsattest på 43 år.

Taylor og Hopkins fremstår også i dag som et par af de topnavne, som vil kunne give Kessler den store kamp, som han drømmer om at kunne slå igennem med i USA.

Efter knockout-sejren over Danilo Häussler 25. oktober har Kessler stadig godt otte måneder, inden han skal bokse et officielt titelforsvar af sit WBA-bælte, så der er rigelig tid til enten en non-titelfight mod Hopkins eller et frivilligt VM-titelforsvar mod Jermain Taylor.

Kesslers officielle VM-udfordrer, Gusmyl Perdomo, Venezuela, vandt i øvrigt lørdag aften på tko-4 over franskmanden Laurent Goury ved et stævne i Düsseldorf.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: