Annonce:
Annonce:

Calzaghe: Mikkel for ung og farlig

- I en rematch vil du gøre det bedre, og jeg kan kun gøre det dårligere, indrømmer Joe Calzaghe som argument for at afslå en revanchekamp mod Mikkel Kessler

Spørgsmålet er, om Joe Calzaghe kan se en modstander i horisonten, som at værd at fortsætte den knaldhårde træning for. (Foto: AP)
Spørgsmålet er, om Joe Calzaghe kan se en modstander i horisonten, som at værd at fortsætte den knaldhårde træning for. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Boksning

Han har lige givet Roy Jones Jr røvfuld, men Joe Calzaghe går tilsyneladende alligevel hen og bliver helt blød på sin 'gamle' dage.

I hvert fald var der ikke alle de sædvanlige bokseattituder, da han skulle kommentere Mikkel Kesslers krav om en rematch for nederlaget i Cardiff i november 2007. Han indrømmede stort set lige ud, at det var for farligt.

- Jeg har altid sagt, at Mikkel er en hård mand, at ingen pressede mig hårdere, end han gjorde, sagde Calzaghe ifølge eastsideboxing.com efter kampen mod Jones Jr.

- Men som jeg fortalte ham i Cardiff, efter at vi havde slået igennem i 12 omgange: 'Hvorfor skulle jeg tage en rematch? Du er yngre, og du lærte meget i ringen mod mig. I en rematch vil du gøre det bedre, og jeg kan kun gøre det dårligere, sagde Calzaghe på New York-pressemødet - med Kessler som meget interesseret tilhører.

Waliseren foreslog derefter, at Kessler istedet tog sig kærligt af legenden Bernard Hopkins:

- Måske skulle Mikkel bokse mod Bernard Hopkins. Det ville være en god kamp. Jeg kan promote den. Lad Kessler og Hopkins bokse, og så kan jeg læne mig tilbage og kommentere deres kamp, sagde Calzaghe.

Joe Calzaghe afviste i samme ombæring en udfordring fra en anden af de unge, farlige løver, den ubesejrede IBF-mester i letsværvægt, 26-årige Chad Dawson (27-0-0, 17 KO).

- Jeg er ikke sadist, sagde Calzaghe.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: