Annonce:
Annonce:

Abraham vandt med brækkede ribben

IBF-mesteren 'King' Arthur Abraham vandt sit titelforsvar mod Raul Marquez med to brækkede ribben. Nu holder han ferie, og så gælder det Kelly Pavlik ...

'King' Arthur Abraham havde ondt efter sit forsvar af IBF-titlen i mellemvægt mod Raul Marquez. (Foto: AP)
'King' Arthur Abraham havde ondt efter sit forsvar af IBF-titlen i mellemvægt mod Raul Marquez. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Boksning

Havde amerikanske Raul Marquez vidst, at han havde brækket to af IBF-mesteren i mellemvægt Arthur Abrahams ribben, havde han formentlig ikke opgivet i ringhjørnet mellem 6. og 7. omgang af kampen om bæltet.

Men to brækkede ribben var, hvad den stenhårde tysk/armener Abraham vandt med. Ligesom han i 2006 vandt en VM-kamp mod colombianske Edison Miranda med et uhyggeligt dobbelt kæbebrud.

- Mine ribben nummer fire og fem på højre side er brækket. Jeg kan næsten ikke falde i søvn om natten, fordi jeg har smerter, når jeg trækker vejret, siger Abraham efter Marquez-kampen ifølge Bild.

Nu holder Abraham træningsfri i otte uger og restitutionsferie i fødelandet Armenien. Så gælder det formentlig foreningen af VM-bælterne mod den amerikanske superstjerne Kelly Pavlik, WBO- og WBC-mester i mellemvægt.

- Vi har allerede forhandlet om den kamp. Men så besejrede Arthur i Florida i en revanchekamp Miranda så overbevisende (KO i 4. omgang, red.), og derefter hørte vi i lang tid ikke noget fra Pavliks folk. Nu skrider det dog igen frem, siger Abrahams promotor, Wilfried Sauerland.

Også Kelly Pavlik har været i ringen mod Edison Miranda. Det blev i 2007 til en TKO-sejr i 7. omgang efter en vild udveksling af kæberaslere mellem de to boksere.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: