Mor til Calzaghe: SÅ stopper du!

- Min mor slår mig ihjel, hvis jeg fortsætter, siger bokseren Joe Calzaghe. Hans far lover ham en røvfuld, hvis han stopper karrieren og senere gør comeback

Calzaghes mor har ikke lyst til at se det her igen: Joe i gulvet efter et par gevaldige lussinger. (Foto: AP)
Calzaghes mor har ikke lyst til at se det her igen: Joe i gulvet efter et par gevaldige lussinger. (Foto: AP)

46 sejre i træk - ingen nederlag. Walisiske Joe Calzaghes mor er stolt af sin søn, som natten mellem lørdag og søndag cementerede sin position som verdens mest succesfulde bokser i øjeblikket.

Men efter sejren over Roy Jones Jr vil mor Jackie have ham til at stoppe.

- Min mor hakker altid på mig for at få mig til at stoppe - hun slår mig ihjel, hvis jeg beslutter at fortsætte, siger Joe Calzaghe ifølge The Sun.

Mor Jackie lyder dog ikke ligefrem morderisk:

- Joe spørger mig altid, om jeg vil have en ferie eller en bil. Men den eneste gave, jeg vil have af ham, er, at han stopper med at bokse.

- Jeg er stolt af, hvad han har opnået, men jeg synes, han skulle trække sig tilbage nu, mens han er på toppen. Jeg er bange for, hvad der kan ske, hvis han fortsætter.

- Problemet er, at Joe er som en gladiator - han vil kæmpe til det sidste, selvom han risikerer at tage skade, siger Jackie Calzaghe.

Temperamentsfulde far Enzo - som ifølge Joe kan starte et skænderi i et tomt hus - er mere kontant i sin udmelding. Han vil under ingen omstændigheder se sønnen stoppe karrieren og senere gøre comeback. Som så mange boksere har gjort med dårlige resultater til følge. Det er enten eller.

- Hvis han fortsætter, så gør han jo det. Men hvis han stopper i mere end to år, så kommer han ikke tilbage, og så er jeg ligeglad med, hvor mange penge man smider foran ham. Hvis han trækker sig tilbage, så er det slut - for hvis han gør comeback, så giver jeg ham en røvfuld, siger Enzo Calzaghe, som sikkert vil forsøge.