Calzaghe i tænkeboks efter VM-triumf

Den walisiske bokseverdensmester Joe Calzaghe har endnu ikke besluttet, om han fortsætter karrieren efter VM-sejren over Roy Jones Jr

Joe Calzaghe, der her fejrer sin sejr med sønnerne Connor og Joe, har endnu ikke besluttet, om han fortsætter karrieren. (Foto: AP)
Joe Calzaghe, der her fejrer sin sejr med sønnerne Connor og Joe, har endnu ikke besluttet, om han fortsætter karrieren. (Foto: AP)

Selvom Joe Calzaghe måtte i gulvet i første omgang i lørdagens VM-brag i letsværvægt mod den amerikanske veteran Roy Kones Jr, så vendte waliseren frygteligt tilbage og hentede karrierens 46. sejr i ligeså mange kampe.

Nu er spørgsmålet så om Calzaghe, der sidste år tildelte Mikkel Kessler danskeren hidtil eneste nederlag, er klar til at tage en tørn mere i den firkantede ring.

Et spørgsmål, som verdensmesteren ikke selv kunne levere svaret på efter triumfen i Madison Square Garden.

- Jeg er nødt til at sætte mig ned og tænke mig godt om. Det kunne være min sidste kamp, men jeg vil ikke tage min beslutning endnu. Jeg tager hjem og tænker over det, lød det fra Joe Calzaghe, der havde masser af ros til den slagne Roy Jones Jr.

- Det er en ære at være i ringen med Roy Jones. Manden er en styg fighter, der gav mig masser af problemer, sagde Calzaghe.

- Ja, jeg var såret. Han ramte mig med et fantastisk slag. Men det er det, det handler om for en 'champ' - at komme stærkt tilbage, når du har været i gulvet, sagde waliseren, inden han skulle hjem og pleje hovedpinen.