Abraham gjorde Marquez til undersåt

'King' Arthur Abraham forsvarede lørdag aften sit IBF-bælte i mellemvægt ved at tvinge den amerikanske udfordrer Raul Marquez til at give op i ringhjørnet

Arthur Abraham (t.v.) havde ikke de store problemer med Raul Marquez. (Foto: Getty Images)
Arthur Abraham (t.v.) havde ikke de store problemer med Raul Marquez. (Foto: Getty Images)

Den tysk/armenske IBF-verdensmester i mellemvægt, Arthur Abraham, forsvarede lørdag aften i Bamberg i Bayern for ottende gang sit bælte, da den obligatoriske udfordrer Raul Marquez (41-4-1, 29 KO) til både Abrahams og publikums store utilfredshed valgte at give op i ringhjørnet mellem 6. og 7. omgang.

Marquez havde som så mange gange før problemer med sine øjenbryn, og dertil kom, at han trods angrebsivrig boksning aldrig kom til fadet mod den 28-årige 'King' Arthur Abraham (28-0-0, 23 KO).

Abraham dominerede fra distancen samtlige seks omgange med sine eksplosive kontra-serier og sin stenhårde højre midt ned gennem amerikanerens parader.

- Da han åbnede flængen i mit øjenbryn, og jeg fik blod i øjet, var der ingen grund til at fortsætte. Jeg er ved slutningen af min karriere, og han var simpelthen for stærk. Jeg har børn, jeg har en familie, sagde 37-årige Marquez efter kampen.

Den tidligere IBF-mester i letmellemvægt havde før kampen kun tabt til så dygtige folk som Jermain Taylor, Fernando Vargas og tilbage i 1997 til Luis Ramon Campas.

Arthur Abraham havde da heller ingen forståelse for, at en så forholdsvis stærk modstander gav op uden at være decideret udbokset eller rystet.

- Jeg forstår ikke, at han giver op. Publikum er kommet for at se boksning. Men han skuffede publikum, sagde Abraham, som straks udfordrede den anden tyske mellemvægtsmester, WBA-mesteren Felix Sturm.

En anden mulighed kunne være storkampen mod den amerikanske WBC- og WBO-mester Kelly Pavlik. Eller danske Mikkel Kessler, hvis Abraham beslutter sig for at hoppe op i supermellemvægt.