Annonce:
Annonce:

Kessler på charmeoffensiv i USA

Mikkel Kessler viser sig frem i USA i bestræbelserne på at få en kassekamp

Han er blot tilskuer til nattens møde mellem Joe Calzaghe og Roy Jones Jr. i New York. Men Mikkel Kessler udnytter sin popularitet blandt de amerikanske journalister til at komme tættere på en kassekamp. (Foto: Claus Bonnerup)
Han er blot tilskuer til nattens møde mellem Joe Calzaghe og Roy Jones Jr. i New York. Men Mikkel Kessler udnytter sin popularitet blandt de amerikanske journalister til at komme tættere på en kassekamp. (Foto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg Boksning
Annonce:

Den danske boksestjerne Mikkel Kessler er ikke kun taget til USA for at se nattens kamp mellem Joe Calzaghe og Roy Jones Jr., men for også selv at blive set og holdt varm i det amerikanske mediebillede og hos de amerikanske tv-stationer.

Få timer efter han var kommet til New York blev han i øvrigt genkendt på en café på Manhattan – af en flok yngre danske kvinder, som snart flokkedes om ham for at blive fotograferet sammen med ham og få en autograf.

Et helt klart bevis på, at Mikkel Kessler ikke længere kun er kendt i bokseverden, men er et kendt ansigt hos danskerne.

Kessler gik naturligvis heller ikke ubemærket rundt ved fredages indvejningen til storkampen mellem Calzaghe og Jones Jr. Og det blev også til flere interview med både den amerikanske og britiske presse, der selvfølgelig var interesseret i at høre om den danske verdensstjernes syn på kampen.

Palle-møder
Og det bekom dem vel, at danskeren har fidus til Joe Calzaghe –  dog uden at han vil udpege waliseren til at vinde i boksesportens mekka, Madison Square Garden, i nat dansk tid.

– Det er en meget speciel kamp. Et opgør mellem to akavede typer. Så den er svær at tippe.

– Hvis Joe Calzaghe er i god form som mod mig for et år siden, har han en rigtig god chance for at vinde. Han har efter alle sine sejre også alverdens selvtillid.

– Men Jones har erfaring fra flere og større kampe end Calzaghe har bokset. Og han er tilmed en snu og dygtig kontrabokser, som kan vise sig for smart for Calzaghe, siger Mikkel Kessler til Ekstra Bladet.

Mogens Palle, der ligesom Kessler er ved ringsiden, tror på Calzaghe.

– For nogle år siden havde jeg tippet Jones som vinder, men nu tror jeg, at Calzaghe er for stærk for ham. I øvrigt tror jeg, at det bliver en lortekamp, fordi de stilmæssigt ikke står godt til hinanden, siger Mogens Palle, der ikke kun er New York for at se kampen, men bestemt også for at sondere terrænet for Mikkel Kesslers næste kamp, som Team Palle satser på skal være i USA til foråret.

– Jo, jeg har allerede haft et par møder og har aftalt flere, men det hele er et stort puslespil, siger Mogens Palle.

Kessler klar til alle
Mikkel Kessler er klar til at møde alle. Men netop hvor stort et puslespil, det hele er, viser en klausul i kontrakten mellem Calzaghe og

Jones om en revanchematch i Cardiff til næste forår. For den kan ændre Calzaghes planer om exit efter kampen i nat.

I boksekredse tales der om, at det er Roy Jones Jr., som har fået klausulen indført –  og at den sikkert kun vil blive brugt, hvis han taber efter en kontroversiel afgørelse.

Et klart nederlag vil uden tvivl sende ham på pension – mens en sejr sikkert vil sende ham i favnen på Bernard Hopkins, selv om Jones i ugens løb har afvist en ny kamp mod Hopkins. De mødtes i 1993, hvor Jones Jr. vandt på point.

Ligesom politikere har professionelle boksere imidlertid et standpunkt, indtil de tager et nyt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: