Annonce:
Annonce:

Sturm overlevede orkanen

Tyskland fik deres drømmekamp i en boksering i aftes, da to af landets bedste mellemvægtere kæmpede om WBA-titlen

Felix Sturm fik et par på hatten fra tredje omgang og et par omgange efter, men titlen forsvarede han flot. (Foto: Getty Images)
Felix Sturm fik et par på hatten fra tredje omgang og et par omgange efter, men titlen forsvarede han flot. (Foto: Getty Images)
Annonce:
Følg Boksning

Tyskland fik her til aften den kamp, som vi næppe får i Danmark: Mødet mellem landets to af landets bedste boksere om en betydende titel.

Mens Mads Larsen mod Mikkel Kessler vel kan lokke det halve af Danmark til skærmen, ser udsigterne til selve kampen meget dystre ud. Anderledes er det i Tyskland.

Lørdag aften stod den forsvarende WBA-mester i mellemvægt, Felix Sturm, overfor sin udfordrer, landsmanden Sebastian 'Hurrikan' Sylvester.

Fra start var mesteren toneangivende, men fra tredje runde fik Sylvester vist sit store fighterhjerte. Selv om han ofte blev ramt, gik han fremad hele tiden og udfordrede Sturm.

Sylvester gik efter knockouten i midten af kampen, og da den ikke kom, begyndte han at tabe kræfterne igen, og Sturm kunne igen indtage scenen som den dominerende bokser af de to.

I de sidste par omgange blev det mere og mere tydeligt, at kun et lucky punch kunne redde titlen hjem til Sylvester.

Det fik han aldrig ind på den snu Sturm, der i sidste omgang var tæt på at slutte kampen for Sylvester, som balancerede på randen af et knockout.

I stedet blev det til en tårnhøj pointsejr (118-110, 118-110, 119-109) til den forsvarende mester i en flot boksekamp mellem udfordrerens mod og kraft og den forsvarende mesters snuhed og skarpe afstraffelser af modstanderens fejl.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: