Darchinyan samler VM-bælter med KO

Vic Darchinyan satte sig tungt på tre af de fire VM-bælter i let bantamvægt, da han i fyrrig stil knockoutede den dobbelte verdensmester Cristian Mijares. Se video

I 9. omgang stoppede legen i Home Depot Center, da Mijares ikke var i stand til at rejse sig - og tabte sine to VM-vælter på gulvet. (Foto: AP)
I 9. omgang stoppede legen i Home Depot Center, da Mijares ikke var i stand til at rejse sig - og tabte sine to VM-vælter på gulvet. (Foto: AP)

Det var tid til at få samlet nogle VM-bælter, da den armenske IBF-mester i let bantamvægt Vic Darchinyan i weekenden gik i ringen mod den mexicanske WBA- og WBC-mester Cristian Mijares.

Efter kampen i Home Depot Center i Carson i Californien tilhører de tre VM-bælter Darchinyan (30-1-1, 24 KO), som kom flyvende ud af ringhjørnet og havde Cristian Mijares (36-3-2, 14 KO) i gulvet allerede i slutningen af 1. omgang.

Den 27-årige mexicaner kom op og reddede sig ud af omgangen, men i 9. omgang gik han ned igen for en højre-venstre-kombination.

32-årige Darchinyan dominerede de fleste omgange med især sin venstre, der gang på gang fløj ind over Mijares' parade, og med sine uppercuts.

Selv om armeneren nu holder tre VM-bælter kan han ikke kaldes ubestridt mester, idet WBO-mesteren Fernando Montiel i allerhøjeste grad også har noget at skulle have sagt i vægtklassen.

Darchinyan tøvede da heller ikke med at annoncere, at han nu vil jagte Montiel og det fjerde VM-bælte i klassen.

Se Darchinyan knockoute Mijares herunder.