Vinni bankede igennem

Vinni Skovgaard vandt fredag sin WBC-titelkamp ved at knockoute Zelda Tekin, mens sværvægteren Claus Bertino smadrede sin modstanders næse efter 30 sekunder

Vinni Skovgaard vandt sin kamp over belgieren Zelda Tekin ved Team Palles boksestævne i Odense. (Foto: Ernst van Norde)
Vinni Skovgaard vandt sin kamp over belgieren Zelda Tekin ved Team Palles boksestævne i Odense. (Foto: Ernst van Norde)

ODENSE (ekstrabladet.dk): Ved Team Palle-stævnet i Odense Idrætshal lykkedes det fredag Vinni Skovgaard at tage WBC’s International Championship i letweltervægt, da hun knockoutede belgiske Zelda Tekin i den sidste af 10 omgange.

Skovgaard havde ellers i starten af kampen problemer med den lavstammede, frembusende belgier. Men efter et par omganges boksning havde danskeren fået udmålt afstanden og tog kontrollen ved at plante sine længere jabs i ansigtet på belgieren.

De sidste 6-7 omgange var danskeren i total kontrol, og belgieren var på grund af træthed tvunget på retræten og måtte i slagudvekslingerne se sig overmatchet – ikke mindst i det dybe arbejde.

I 10. omgang gik belgieren ned for en Skovgaard-kombination og blev stoppet af kamplederen. Skovgaard har nu seks sejre i sine seks kampe og kan i lyntempo være på vej mod en kamp om VM-bælter.

Sejre til Mock og Bertino
Tidligere på aftenen lykkedes det Århus-baserede Lolenga Mock (28-11-1, KO 12) at vinde den ledige EBU EU-titel i supermellemvægt med en pointsejr over italienske Mouhamed Ali Ndiaye, som før kampen var ubesejret i 13 kampe.

I en hed og langt hen ad vejen jævnbyrdig slagudveksling var det gennem det meste af kampen Mock, som gik fremad, og han havde i flere situationer i de sidste omgange sin modstander hårdt trængt. Mock tog en split decision med 115-113, 115-113 og 112-116 på de tre dommersedler.

I en anden kamp knockoutede Claus Bertino efter 30 sekunders sværvægtsboksning sin 125 kilo tunge modstander fra Rumænien, Iusan Zachei Livio. Rumæneren fik smadret næsen. Bertino har dermed ni sejre og et enkelt nederlag i sine 10 kampe.

Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen