Bookmaker i knæ efter Calzaghe-pris

Walisiske Joe Calzaghe blev i weekenden kåret til årets britiske sportsmand. Det kom bag på bookmakeren Ladbrokes, der nu mister millioner

Joe Calzaghe var til stede i Las Vegas lørdag for at støtte vennen Ricky Hatton. (Foto: AP)
Joe Calzaghe var til stede i Las Vegas lørdag for at støtte vennen Ricky Hatton. (Foto: AP)

I weekenden blev Joe Calzaghe kåret som årets britiske sportsmand foran Lewis Hamilton og Ricky Hatton.

Men det var bestemt ikke alle, der var begejstrede for det valg.

Bookmakerfirmaet Ladbrokes havde ikke de store forventninger til Calzaghe, men havde i stedet valgt at sætte Lewis Hamilton som den store favorit med blot odds 1,11.

Derimod gav Calzaghe pengene 10 gange igen, hvilket nu koster den britiske bookmaker.

- Det var det værste resultat vi overhovedet kunne få, siger firmaets danske chef, Richardt Funch.

Et større millionbeløb
- Efter sejren over Mikkel Kessler (3. november, red.) begyndte vi at se mange spil på Calzaghe, men vi troede ærlig talt ikke at der var nogen tvivl om at prisen skulle gå til Lewis Hamilton. I stedet blev det altså til en gevaldig mavepuster hvor vi må betale gevinster ud for et større millionbeløb, siger Funch.

Prisen til Calzaghe kom efter endnu et super-år for supermellemvægteren, der i november besejrede Mikkel Kessler i det tredobbelte VM-brag i Cardiff.

- Jeg er overrasket. Det er en stor ære, og det slutter et stort år for mig, sagde Calzaghe ved prisoverrækkelsen i Las Vegas, hvor han var til stede ved sin gode ven Ricky Hattons VM-kamp mod Floyd Mayweather Jr.

Enzo Calzghe, Joes far, blev samtidig kåret som årets træner, mens Sir Bobby Robson fik en hæderspris for sit mangeårige virke som spiller og træner i professionel fodbold.

0 kommentarer
Vis kommentarer