Før Froch-kamp: Kessler har tabt to gange ude

Mikkel Kessler har lidt karrierens to eneste nederlag på udebane, men han har også vundet flere gange.

Kessler tabte kampen til Joe Calzaghe i waliserens hjemland i 2007. (Foto: Thomas Sjørup)
Kessler tabte kampen til Joe Calzaghe i waliserens hjemland i 2007. (Foto: Thomas Sjørup)

Mikkel Kessler skal for sjette gang i sin professionelle karriere bokse på udebane, når han i aften møder den engelske IBF-verdensmester Carl Froch i London.

Kesslers meritter på udebane har været en blandet landhandel indtil videre, men med en sejr over Froch vil han forbedre sin statistik, som i øjeblikket lyder på tre sejre og to nederlag.

Her er Kesslers øvrige kampe på udebane:

21. november 2009: Taber på en såkaldt teknisk afgørelse i 11. omgang til amerikaneren Andre Ward i Oakland. Kampen var de to bokseres første i Super Six-turneringen og gjaldt også Kesslers WBA-titel.

Se også: Her kan du se Kessler-braget i aften

25. oktober 2008: Vinder på knockout i 3. omgang over tyskeren Danilo Häussler i Oldenburg. Kampen var om Kesslers WBA-titel, som han havde erobret i juni samme år med en sejr over Dimitri Sartison i Brøndby Hallen.

Se også: TV: Se de kendtes hilsner til Mikkel: Du vinder!

3. november 2007: Taber på point til waliseren Joe Calzaghe i Cardiff. Kampen gjaldt Kesslers WBA- og WBC-titel samt Calzaghes WBO-titel. Det var Kesslers første nederlag i karrieren som professionel efter 39 sejre på stribe.

Se også: Kessler før braget: Froch er langsom

8. juni 2005: Vinder på point over australieren Anthony Mundine i Sydney. Kampen var Mikkel Kesslers første titelforsvar, efter at han året forinden havde erobret WBA-titlen. Med sejren blev han den første dansker til at forsvare en VM-titel på udebane.

Se også: Caroline tror på Kessler

4. marts 2000: Vinder på knockout i 2. omgang over puertoricaneren Israel Ponce i Las Vegas. Efter to år som professionel boksede den dengang 21-årige Kessler sin første kamp uden for Danmark ved stævnet, hvor Johnny Bredahl tabte en VM-kamp til amerikaneren Paulie Ayala.

0 kommentarer
Vis kommentarer