Verdensstjerner i kø til Kessler

Et hav af internationale topnavne er på plads i O2 Arena for at se mestermødet mellem Carl Froch og Mikkel Kessler

Wayne Rooney er en af de mange stjerner, der har boksebrag på menuen denne lørdag aften i London (Foto: facebook)
Wayne Rooney er en af de mange stjerner, der har boksebrag på menuen denne lørdag aften i London (Foto: facebook)

London (Ekstra Bladet): Selv om årets største fodboldkamp – Champions League finalen mellem Bayern München og Dortmund - spilles blot 45 minutters kørsel fra O2 Arena, står verdensstjernerne i kø for at se Årets Boksebrag.

Sport og Spil Alt om Kessler-braget

Det vrimler således med kendisser ved ringside lørdag aften, hvor de 17.000 billetter til mestermødet mellem Carl Froch og Mikkel Kessler blev flået væk på få timer.

Men de særligt indbudte og udvalgte – VIPerne – står naturligvis ikke i kø. De er sikret de bedste og dyreste pladser ved ringside.

Se også: TV: Se Kessler og Froch's ophedede diskussion

Det ventes således, at i hvert fald den ene halvdel af det celebre og berømte sportspar Caroline Wozniacki og Rory McIlroy - i form af sidstnævnte - vil være helt tæt på ringside i aften, ligesom tennisstjernen Andy Murray flyver en tur forbi London for at se braget mellem to af boksesportens store stjerner. Wozniacki må fange den på tv i Paris, hvor han gør sig klar til French Open.

Sport og Spil Se arenaen hvor Kessler skal kæmpe

Fodboldstjerner på stribe
Boksesporten tiltrækker mange fodboldstjerner. Det gælder også i aften, hvor Wayne Rooney, Daniel Agger, Mladen Petric og Frank Lampard er blandt de mest prominente.

Se også: David Haye: Kessler-kamp bliver spektakulær

I går forlød det, at Frank Lampard ville flyve hjem fra Chelseas træningsturne i USA, så han kunne være på plads til boksebraget.

Men også Jamie Redknapp, Jan Mølby, Peter Schmeichel, Frank Arnesen og Stig Tøfting er at finde i O2 Arena her til aften.

Kesslers banemænd ser på
Mikkel Kessler har tabt to kampe i sin flotte professionelle karriere – til Joe Calzaghe i 2007 og i 2009 i Super Six-turneringen til Andre Ward.

Begge boksere er på plads i aften.

Andre Ward som medkommentator for HBO, der sender kampen direkte til tv-seerne i USA.

Se også: Selvsikker Froch: Mikkel får et chok i ringen

Joe Calzaghe indstillede sin karriere efter sejren over Roy Jones i 2008. Han nåede 46 professionelle kampe og tabte aldrig en professionel boksekamp.

David Haye, der er den nærmeste udfordrer til Klitschko-brødrene i sværvægt, har kun bokset én kamp de seneste halvandet år. I aften er han ekspert i studiet hos Sky Sports i O2 Arena.

Du kan læse mere om, hvordan du kan se kampen her.

1 af 3 Nævefight, fadbamser og boksebrag flugter glimrende med Daniel Aggers image. I aften er landsholdshelten på plads (Foto: Ole Frederiksen)
2 af 3 Caroline Wozniacki er ikke på plads i London. Det er hendes bedre halvldel, golffænomenet Rory McIlroy, til gengæld (Foto: Klavs Bo Christensen)
3 af 3 Wayne Rooney er en af de mange stjerner, der har boksebrag på menuen denne lørdag aften i London (Foto: facebook)
0 kommentarer
Vis kommentarer