Frochs promotor tvivler på ny Kessler-kamp

Eddie Hearn er ikke sikker på, at Mikkel Kessler vil fortsætte karrieren efter den hårde kamp mod Carl Froch

Promotor Eddie Hearn vil gerne være med til en rematch mellem Carl Froch og Mikkel Kessler, men har forståelse for, at Kessler overvejer sin karriere. (Foto: PA)
Promotor Eddie Hearn vil gerne være med til en rematch mellem Carl Froch og Mikkel Kessler, men har forståelse for, at Kessler overvejer sin karriere. (Foto: PA)

Carl Frochs promotor, Eddie Hearn, vil hjertens gerne arrangere en tredje kamp mellem Froch og Mikkel Kessler.

Eddie Hearn så natten til søndag sin bokser få udlignet til 1-1 i indbyrdes opgør mod Kessler, da Carl Froch sejrede på point i London.

Promotoren er dog ikke sikker på, at en ny revanchekamp bliver til noget.

- Jeg kan ikke tale for Mikkel Kessler, men jeg er ikke sikker på, at han vil bokse igen. Han havde en hård aften, siger Eddie Hearn.

- Han har haft mange hårde kampe i sin karriere. Han siger måske; jeg er glad, jeg stopper. Hvilket ingen vil kunne bebrejde ham, siger promotoren.

Se også: TV: Froch - 'Kessler kvaste min højre testikel'

Mikkel Kessler åbnede selv op for et muligt karrierestop før kampen, da han sagde, at han ville stoppe, hvis han tabte klart til Froch.

Det gjorde danskeren kun på et af de tre scorekort, med noget uforståelige 118-110, mens de to øvrige scorekort viste mere realistiske 115-113 og 116-112 i Frochs favør.

Eddie Hearn havde allerede før lørdagens kamp talt med Mikkel Kesslers promotor, Kalle Sauerland, om en eventuel tredje kamp.

- Hvis revanchekampen giver mening, så er vi med på det. Det vil jeg klart se på med Kalle, siger han.

Se også: Kessler overvejer karrierestop

Carl Froch sagde efter kampen, at et neutralt sted ville være det mest realistiske, men Eddie Hearn er ikke nødvendigvis enig med sin bokser.

- Det bliver dér, hvor der er flest penge at hente. Hvis der er flest penge i Danmark, så bliver det måske Danmark. Og hvis der er flest penge i England, så bliver det måske dér, siger promotoren.

0 kommentarer
Vis kommentarer