'Kessler har én kamp tilbage'

Den tidligere profbokser Thomas Damgaard tror, at Mikkel Kessler nærmer sig enden. Men han håber på en treer mod Carl Froch1

Mikkel Kessler er tæt på endestationen, vurderer Thomas Damgaard. (Foto: Lars Poulsen)
Mikkel Kessler er tæt på endestationen, vurderer Thomas Damgaard. (Foto: Lars Poulsen)

Se Kesslers reaktion på kampen i tv-indslaget over artiklen

Der blev givet og taget i O2 Arena i London i nat, da Mikkel kessler tabte på point til Carl Froch. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Ekstra Bladets dom: Kessler-Froch runde for runde

Selvom Mikkel Kessler leverede en mandfolkepræstation gennem 12 hårde omgange 02 Arena, så lykkedes det ikke at hente sejr nummer to mod engelske Carl Froch.

Nu er spørgsmålet, om man har set 'The Viking Warrior' i den firkantede ring for sidste gang?

Se også: Kendisserne vilde med Kessler-Froch

Inden opgøret havde Kessler selv luftet tanken om et karrierestop i tilfælde af nederlag, og ifølge den tidligere profbokser Thomas Damgaard, der under kampen optrådte som ekspert på ekstrabladet.tv, så er det nok ikke nogen dårlig idé.

Med mindre det bliver et revanche-opgør mod Froch.

- Jeg tror, at han har én kamp tilbage, og det er en ny kamp mod Carl Froch. Men jeg mener ikke, at han har råd til flere kampe. Jeg ved selvfølgelig ikke, hvor slemt det er med de skader, han har haft. Men han har jo bevist, at han er en eminent bokser, siger Damgaard til Ekstra Bladet.

Se også: Ward til Kessler: Fortsæt karrieren

Han mener ikke, at Mikke Kessler kunne have grebet lørdagens kamp anderledes an med de redskaber, han havde til rådighed.

- Som jeg så kampen, kunne Mikkel ikke have gjort det anderledes, for han var ikke fysisk stærk nok, og han havde problemer med Frochs lange, hårde jabs. Hvis der bliver en kamp tre, så skal Mikkel forbedre både sin kondition og fysiske styrke, lyder Damgaards analyse.

Se også: Kessler overvejer karrierestop

- Hvis han havde haft styrken, så havde han kunne tage den første træffer, og så selv slå kontra, som han gjorde i Herning, hvor han tog slagsmålet op, siger Thomas Damgaard.

0 kommentarer
Vis kommentarer