8 ud af 10 topboksere tror på Froch

Mikkel Kessler vil overraske både Ward, Hopkins, Calzaghe og Roy Joens Jr, hvis han lørdag aften besejrer Carl Froch i London

Bokselegenden Roy Jones Jr er en af dem, der tror, Carl Froch besejrer Mikkel Kessler. (Foto: AP)
Bokselegenden Roy Jones Jr er en af dem, der tror, Carl Froch besejrer Mikkel Kessler. (Foto: AP)

LONDON (Ekstra Bladet): Mikkel Kessler vandt for tre år siden en fuldstændig fantastisk kamp mod Carl Froch på point.

Men både boksere, eksperter og bookmakere har Froch som ganske klar favorit til at få revanche mod sin danske rival og ven lørdag aften i O2 Arena i London.

Her er listen over de boksere, der står i enten Frochs ringhjørne eller Kesslers. Vi har renset listen for både danske og engelske boksere, da de stort set entydigt peger på deres landsmand. Som eksempelvis en David Haye, der peger på Froch, eller en Brian Nielsen, der tror på Kessler.

Dog hælder Kesslers engelske sparringspartner, George Groves, mod en sejr til danskeren.

Det er der som nævnt ikke så mange andre, der gør.

Se også: Verdensstjerner i kø til Kessler

I FROCHS HJØRNE:

Joe Calzaghe (Wales, verdensmester i supermellemvægt gennem 10 år)
- Jeg tror, at Carl Froch kommer til at vinde kampen. Kessler har været meget inaktiv, han har kun haft tre kampe på tre år, siden de mødtes senest. Kessler trak sig sejrrigt ud af den kamp, men siden har han været meget inaktiv, hvilket man vil kunne se. Froch har selvtillid, og han vil naturligvis have hævn. I revanchekampe har den bokser, der ønsker hævn, altid lidt ekstra, fordi han skal bevise sig selv

Steve Collins (Irland, tidligere verdensmester i mellemvægt og supermellemvægt)
- Jeg synes godt om Carl Froch, jeg kan lide hans stil. Det er alvor, når han bokser. Jeg synes, han har været i sit livs form i det sidste år eller to, han er på toppen af sin karriere, og jeg tror, han vinder på knockout.

Roy Jones Jr (USA, bokselegende, mangedobbelt verdensmester)
- Kampen mod Andre Ward hjalp ham (Froch) en hel del, jeg tror, han lærte meget om sig selv. På baggrund af det har han udviklet sig til en bedre bokser. Desuden har han mere at revanchere end Mikkel Kessler.

Bernard Hopkins (USA, bokselegende, mangedobbelt verdensmester)
- Jeg tror på Froch. Jeg kan se, at Kessler ikke har været så aktiv, og jeg kan ikke se, at han er blevet bedre i sine sidste to-tre kampe, eller i de sidste to-tre år for den sags skyld, så jeg må pege på Froch. Jeg tror, det bliver en fed kamp, men Froch vinder – og han gør det klinisk. Jeg tror ikke engang, det bliver tæt. Froch vinder mindst 8 af de 12 omgange.

Se også: Kessler før braget: Froch er langsom

Nathan Cleverly (Wales, regerende WBO-mester i letsværvægt)
- Han (Kessler) kommer op imod en Froch, som har momentum, og som kommer med alt, fordi han har tørstet efter den her kamp, siger Cleverly som begrundelse.

Andre Ward (USA, har besejret både Froch og Kessler)
- Carl Froch har været igennem nogle hårde kampe, men jeg tror, der er endnu mere i ham. Jeg synes, Kessler har set lidt dårligere ud, siden vi boksede (2010) og også siden hans første kamp mod Froch. Det vil blive en krig, frem og tilbage, og jeg kan ikke se Kessler vinde den. Kessler har ikke bokset mod topfolk i sin sidste to kampe – en slukket Allan Green og så Brian Magee, som er en hård men begrænset bokser – og mod sådan nogle folk vil han komme til at se godt ud. Jeg tvivler bare på, at han har den samme sult, som da han boksede Froch første gang. Jeg ville blive chokeret, hvis Kessler vinder. Jeg tror, Froch vinder, og jeg ville ikke blive overrasket, hvis han fanger Kessler og stopper ham.

Adonis Stevenson (Canada, VM-udfordrer)
(Tror på Froch-sejr.)

Glen Johnson (Jamaica, benhård bokseveteran)
(Tror på Froch-sejr.)

Se også: Frochs kone: Jeg ser ikke frem til det

I KESSLERS RINGHJØRNE:

Arthur Abraham (Tyskland, tidligere verdensmester i mellemvægt og supermellemvægt)
- Jeg tror, Kessler vinder på point, ikke på knockout.

Brian Magee (Nordirland, har tabt til både Froch og Kessler)
- Kessler er hurtig, han er stadig rigtig hurtig. Han er en god bokser, og han bevæger sig godt. Før min kamp mod Froch (2006) mente jeg, at jeg var en bedre bokser end Carl. Så jeg gik ind til kampen med selvtillid. Det gjorde jeg ikke mod Kessler. Jeg vidste, at han var en god bokser, og han bevæger sig godt, både baglæns og rundt om dig. Carl er ikke så flydende, han kan ikke svæve rundt i ringen. Kessler kan svæve rundt i ringen, han kan både flytte sig og bokse. Det er forskellen. Hans (Kesslers) boksehjerne arbejde hele tiden, mens Froch var som en gal hund, han slog vilde slag. Kessler blev ved med at bokse smart, han trådte tilbage, slog et hook, flyttede sig ud af farezonen og kom ind igen. Han boksede hele tiden koncentreret. Han (Froch) var i problemer i deres sidste kamp. Jeg mener faktisk, at han vandt større, end dommersedlerne viste. Jeg tror faktisk, Kessler gør det. Jeg tror, han udbokser Carl. Jeg tror, Kessler ved, hvad der venter ham. Han ved, hvordan han kan slå ham, for han har gjort det før, og denne gang gør han det endnu mere overbevisende.

Se også: Ekspert: Kessler overstrålede Froch

0 kommentarer
Vis kommentarer