Torben Keller mod Kaddour

Det er lidt af en manddomsprøve, som Torben Keller og Ahmed Kaddour ser ud til at skulle bokse mod hinanden

Torben Keller besejrede 15. juni Andrei Staliarchuk i Aarhus. Den næste modstander kan blive prof-karrierens største udfordring for Keller: Ahmed Kaddour. (Foto: Claus Bonnerup)
Torben Keller besejrede 15. juni Andrei Staliarchuk i Aarhus. Den næste modstander kan blive prof-karrierens største udfordring for Keller: Ahmed Kaddour. (Foto: Claus Bonnerup)

Aarhus-bokseren Ahmed Kaddour tørster efter at komme i aktion i bokseringen, og den 31-årige letmellemvægter – der siden et USA-ophold i 00’erne ikke har fået nok ud af et stort talent – vil gerne møde den nordjyske boksehelt Torben Keller i et danskerbrag på Nordic Fight Night.

Promotor Nisse Sauerland, der har begge boksere i sin stald – når Kaddour ellers får kampe – kan sagtens se ideen i en muligvis meget tæt kamp mellem de to talentfulde danske letmellemvægtere.

Selvom Ahmed Kaddour (26-2-1, 10 KO) har væsentligt mere erfaring som professionel med sine snart 13 år siden debuten imod Torben Kellers (8-0-1, 2 KO) blot to år som prof.

Se også: Keller besejrede buldrebasse

- Det er en vildt interessant kamp, både for Torben og Ahmed, siger Nisse Sauerland.

- Hvis Ahmed vinder, er han meget tættere på de titelkampe, han ønsker sig. Så er han med i en gruppe af folk, der kan gøre sig forhåbninger om store kampe.

- Hvis Torben vinder, sender det et kæmpe signal til bokseverdenen om hans niveau. Det ville være et stort skridt for Torben, siger Sauerland, der vurderer chancerne for, at kampen falder på plads, til 80-90 procent.

Kaddour: Giv mig en garanti
Nisse Sauerland arbejder med en dato i oktober, måske november, og Ahmed Kaddour er klar.

- Hvis Torben accepterer kampen, og pengene er rigtige, så er det fint med mig. Men jeg ved ikke noget. Jeg har ikke hørt fra Nisse, siger Aarhus-bokseren.

- Jeg har ventet længe på at komme i aktion. Jeg vil gerne bokse. Mange spørger mig, hvornår jeg skal i ringen igen. Jeg ved det ikke engang selv. Men giv mig en kamp mod Torben, det vil jeg rigtig gerne. Jeg har ikke bokset endnu i 2013.

- Eller giv mig to kampe, det ville være fedt, ellers overvejer jeg udlandet igen. Canada. Der kunne jeg godt bo og træne. Jeg har masser af kontakter i Canada.

- Men giv mig noget papir, en kontrakt, en garanti, så jeg ved, hvornår jeg skal i ringen. Hvis jeg kan vinde en kamp mod Torben, så er der meget større mål derude for mig, siger Kaddour.

Keller: Ahmed er jo en god ven
Torben Keller er ligeledes interesseret, hvis detaljerne kan arbejdes på plads. Selvom Pandrup-bokseren med den flotte amatørkarriere (DM-titler og VM-kvartfinale) udmærket ved, at Ahmed Kaddour som amatørbokser også var sin tids måske største talent.

- Jamen jeg bokser alle, som Nisse mener, er den rette for mig. Det vil jo være en spændende kamp, så hvorfor ikke? siger Keller.

- Ahmed er jo en god ven også. Jeg kender ham rimeligt godt. Vi trænede jo sammen i Berlin i en periode også. Jeg har aldrig selv set ham som amatør, andet end på video. Men han var et kæmpe talent, det er klart! siger Keller, der holder lidt igen med taktikken i det, der ligner et danskerbrag lige om hjørnet.

- Det er jo svært lige at sige, men bliver kampen til noget, så er han jo en modstander som alle andre. Jeg skal bokse, som jeg kan. Men det tager jeg først stilling til når/hvis kampen bliver til noget, lyder det fra den 26-årige jyde.

Hvem vinder, hvis kampen falder på plads og bokses i efteråret?

Se resultat

Hvem vinder, hvis kampen falder på plads og bokses i efteråret?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
1 af 2 Ahmed Kaddour har ikke været i ringen siden september 2012, hvor han besejrede den bomstærke englænder Max Maxwell på point over otte omgange. (Foto: René Schütze)
2 af 2 Torben Keller besejrede 15. juni Andrei Staliarchuk i Aarhus. Den næste modstander kan blive prof-karrierens største udfordring for Keller: Ahmed Kaddour. (Foto: Claus Bonnerup)
kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen