Patrick Nielsen en kamp fra titelkamp

Vinder Patrick Nielsen over José Pinzon på lørdag, så venter en titelkamop i det nye år, vurderer promotor Nisse Sauerland

Patrick Nielsen er klar til at runde et flot 2013 af, så han i det nye år kan få en VM-kamp. (Foto: René Schütze)
Patrick Nielsen er klar til at runde et flot 2013 af, så han i det nye år kan få en VM-kamp. (Foto: René Schütze)

Meget står på spil for 22-årige Patrick Nielsen, når Intercontinental-mesteren i mellemvægt i WBA og WBO på lørdag møder den mexicanske udfordrer José Pinzon på hjemmebane i MusikTeatret i Albertslund.

For tager den hårdtslående dansker sin sejr nr. 21 (20-0, 9 KO's), så venter der ham en langt større opgave, når kalenderbladet bliver vendt til 2014, vurderer hans promotor Nisse Sauerland.

- Det er en stor aften for Patrick. Han har udviklet sig flot i 2013, så hvis han slutter året af, kommer han til at kæmpe om en VM-titel i 2014. Vi krydser fingre for, at alt går godt - Pinzon er en hård modstander. Mexicanere kommer altid for at slås. Pinzon er aggressiv og vil gå i åben krig med Patrick, siger Nisse Sauerland.

Se også: Tyson skjulte stoffer med falsk penis

Den udlægning er Pinzon (24-5, 15 KO's) enig i.

- Vi har en stor boksetradition i Mexico, og min stil er meget mexicansk. Jeg er aggressiv og kommer meget frem. Efter at have studeret Nielsen tror jeg, at jeg kan sige, at vi er ret ens - vi kan begge to lide at gå frem. Det er stilarterne, der skaber en boksekamp, og denne her bliver underholdende, siger Pinzon.

For Patrick Nielsen bliver det helt specielt at skylle tørne ud i sin hjemby albertslund - og det tror han alt andet lige giver ham en fordel.

- Jeg føler ikke, at presset på mig bliver større. Tværtimod giver hjemmebanen mig mere energi, fordi jeg er blandt de mennesker, jeg elsker og kan lide. Jeg får kun noget positivt ud af at bokse på hjemmebane. Jeg vil bare gå ud og gøre mit job og slå min modstander, siger han.

Se også: Bokse-Patrick vil i rekordbøgerne

Det kan han så gøre, mens lørdagens Nordic fight Night bliver forsøgt optaget i Guinness Rekordbog for den voldsommeste tilskuerproducerede larm.

Den kan også Patrick Nielsens lillebror Micki glæde sig over. Han skal i ringen i cruiservægt mod tyske Björn Blaschke, mens Dennis Ceylan i fjervægt møder Edgar Torres, der som Pinzon er fra Mexico.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere