Horder af skolebørn hang på Patrick Nielsen

Patrick Nielsen besøgte torsdag sin gamle skole i Albertslund - to dage før, han for første gang som professionel bokser i hjembyen

Ungerne på Egelundskolen i Albertslund gav Patrick Nielsen noget at se til et par dage før hans første kamp som professionel i hjembyen Albertslund. (Foto: Team Sauerland)
Ungerne på Egelundskolen i Albertslund gav Patrick Nielsen noget at se til et par dage før hans første kamp som professionel i hjembyen Albertslund. (Foto: Team Sauerland)

Når Patrick Nielsen lørdag går i ringen mod mexicanske Jose Pinzon i MusikTeatret i Albertslund, bliver det til massiv opbakning fra familie, venner og fans fra hjembyen.

Torsdag fik Patrick og lillebror Micki en forsmag på, hvad der venter lørdag, da de besøgte deres gamle skole, Egedalsskolen, for at skrive autografer og snakke lidt med det halve af skolen, som var troppet op.

Se i videoen nederst, hvordan det spændte af.

- Jeg glæder mig til at komme i gang, og så glæder jeg mig til at komme ud i Albertslund Centret, det bliver den fedeste dag i mit liv. Der kommer den vildeste opbakning dernede, så det bliver rigtig fedt, fortalte Patrick Nielsen forleden til Ekstra Bladet.

Se også: Bokse-Patrick: Fedeste dag i mit liv

- Det bliver det største øjeblik i min karriere, når jeg skal bokse i Albertslund, og det øjeblik vil jeg ikke tillade Pinzon at ødelægge, siger mellemvægteren om sin mexicanske modstander.

22-årige Nielsen (22-0, 9 KO) forsvarer både WBA- og WBO-intercontinentaltitlen mod Pinzon (24-5, 15 KO) i lørdagens kamp.

Bokserne til Nordic Fight Night i Albertslund vejes ind i indkøbscentret Fields på Amager fredag klokken 16.

Se også: Bokse-Patrick vil i rekordbøgerne

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere