Patricks modstander i stripshow

José Pinzon måtte smide underbukserne, så alle tilskuerne på 1. sal ved indvejningen fik lidt mere af ham at se, end de havde håbet på

José Pinzon og Patrick Nielsen bokser hovedkampen ved lørdagens 'Nordic fight Night' på Nielsens hjemmebane i Albertslund. (Foto: Team Sauerland)
José Pinzon og Patrick Nielsen bokser hovedkampen ved lørdagens 'Nordic fight Night' på Nielsens hjemmebane i Albertslund. (Foto: Team Sauerland)

Når en bokser ikke er helt sikker på at kunne holde vægten under det tilladte ved en indvejning, så må alt tøjet af.

Det skete for Patrick Nielsens modstander ved lørdagens Nordic Fight Night i Albertslund, José Pinzon.

Se også: Horder af skolebørn hang på Patrick Nielsen

Mexicaneren trak resolut boxershortsene ned, efter at et par sekundanter dækkede for hans mere private områder med jakker.

De tog bare ikke med i overvejelserne, at alle publikummerne på første sal i det københavnske indkøbscenter Fields havde frit udsyn til alle herlighederne.

Ikke desto mindre lykkedes det mexicaneren at klare vægtkravet. Hen vejede ind på 72,5 kg - nøjagtig det samme som Patrick Nielsen - et par hundrede gram under vægtgrænsen i mellemvægt.

Se også: Patrick Nielsen en kamp fra titelkamp

De to står for hovedkampen i MusikTeatret Albertslund, når de bokser om Patrick Nielsens intercontinental-mesterskab i WBA og WBO.

Der bliver sendt live fra arrangementet. På TV3 Sport2 fra kl. 18-21 og derefter fra kl. 21-00 på 3+

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere