Se Nørrebro-dreng i kæmpe KO-sejr

22-årige Rashid Kassem tog knockoutsejr i 1. omgang i en forkamp til Patrick Nielsens ’homecoming’ i Albertslund

Rashid Kassem sikrede sig en sejr efter vild knock-out. (Foto: Jakob Jørgensen)
Rashid Kassem sikrede sig en sejr efter vild knock-out. (Foto: Jakob Jørgensen)

ALBERTSLUND (Ekstra Bladet): Da den første danske bokser, Nørrebros Rashid Kassem, gik i ringen i MusikTeatret i Albertslund, blev stemningen pludselig heftig og intens.

Før Kassem havde to nordmænd og to svenskere taget sejre på Nordic Fight Night-stævnet, men det var Kassem, der tog aftenens hidtil største bifald.

Det skete, da han udboksede den ellers ganske hårdtslående og temmelig bevægelige franskmand Maxime Roussel (4-1-2, 4 KO) og stoppede ham i 1. omgang med først et hårdt venstre hook og derefter en højre.Rashid Kassem (4-0, 2 KO) formåede at styre sin store ivrighed – lysten til at fyre de vildeste sving af – og kørte en god sejr hjem på lidt over to minutter.

Se også: Patrick tilbage i Albertslund: Den fik for meget gas

Stemningen stiger for hvert minut til nye højder i MusikTeatret, hvor 1200 mennesker er parkeret for at se de lokale helte Patrick og Micki Nielsen i ringen.

Næste i ringen er netop Micki Nielsen. 'Drengene fra Vestegnen!, bliver der sunget på balkonen over salen, hvor Nielsen-brødrenes venner og fans står parkeret med en stor tifo og hver sin bajer i hånden.

1 af 2 Rashid Kassem sikrede sig en sejr efter vild knock-out. (Foto: Jakob Jørgensen)
2 af 2 Rashid Kassem sikrede sig en sejr efter vild knock-out. (Foto: Jakob Jørgensen)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere