Patrick tilbage i Albertslund: Den fik for meget gas

Bokseren Patrick Nielsen viser rundt i hjembyen Albertslund, hvor han lørdag aften på hjemmebane vandt over mexicanske Jose Pinzon

Klyngehuse uden vinduer, slagsmål i skolegården og kanelbrød i Albertslund Vestcenter dannede ramme om Patrick Nielsens barndom.

Se også: Patrick efter hjemby-KO: Den fedeste følelse

Den danske bokser, der lørdag aften går i ringen mod mexicanske Jose Pinzon (24-5, 15 KO), er nu vendt tilbage til fødebyen på den københavnske vestegn.

Læs også:

Se også: Patrick Nielsen en kamp fra titelkamp

Her er han flyttet ind i en lejlighed efter periode, hvor Patrick Nielsen (20-0, 9 KO) boede og trænede i Berlin. I aften går han i ringen i Musikteateret i Albertslund foran 1000 og en sjat vilde hjemmebanetilskuere. Hans professionelle debut i hjembyen.Ekstra Bladet tog på en guidet tur med Patrick i Albertslund, hvor turistkontoret ikke kan være voldsomt overbebyrdet. Første stop gik forbi hans gamle folkeskole, et etplansbyggeri i gule murstene omgivet af de typiske klyngehuse.

- Den fik for meget gas og på et tidspunkt blev jeg kaldt op til inspektøren, der truede med at sende mig på efterskole. Så gik de også helt amok derhjemme, husker den 22-årige bokser.

Patricks promotor Team Sauerland har også store forventninger til boksestævnet lørdag aften. Faktisk vil man forsøge at slå verdensrekorden for lydniveauet fra tilskuere til et indendørs sportsstævne.

Læs også:

Se også: Bokse-Patrick vil i rekordbøgerne

Se Patrick Nielsen vise rundt i Albertslund i tv-indslaget over artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere