Patrick efter hjemby-KO: Den fedeste følelse

22-årige Patrick Nielsen fik en af sit livs største oplevelser lørdag aften, da han boksede i hjembyen for første gang

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen

ALBERTSLUND (Ekstra Bladet): Der var kun knap 1000 tilskuere til Patrick Nielsens forsvar af sine WBO/WBA-interkontinentaltitler lørdag aften i Albertslund. Men 90 procent af dem kom vel fra byen. MusikTeatret og dets balkoner var fyldt til sidste sæde, så larmen og støtten var massiv både før, under og efter den danske mellemvægters TKO-sejr i 5. omgang over mexicanske Jose Pinzon.

- Det er den fedeste følelse. Det er derfor, jeg bokser. Allerede da jeg kom ind, fik jeg kuldegysninger. Det er alle mine venner, det er Albertslund, og de har bakket op om det her. Det er også derfor, jeg bokser, til dels, det sus, man får, når man går ind. Det kan ikke beskrives.

Se også: Patrick vandt byfest på knockout

- Jeg har jo bokset for op mod 6000 mennesker til Kessler-kampe, hvor jeg har bokset forkampe, men det her slår bare alt. Det var vildt. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg var for det, sagde Nielsen, der lørdag aften tog sin 21. sejr i lige så mange kampe.

Den 21. sejr var dog ikke så lige til. De første fire omgange var meget jævnbyrdige, med mexicaneren i den aggressive, frembusende rolle.

Se også: Patrick tilbage i Albertslund: Den fik for meget gas

- Han var utrolig svær. Jeg havde ikke regnet med, at han var så lang. Jeg ramte ham med nogle gode dybe både i 1. og 2. omgang, men det gled han af på. Én gang klemte han sig ligesom sammen, da jeg ramte ham dybt, og jeg kunne se blodårene pumpe i armene på ham. Der blev jeg glad.

- Men han forstod også at slå tilbage, især dybt. På intet tidspunkt er jeg ramt. Vi har trænet meget på at blive ramt af kropsslag, så jeg kunne ligesom se dem komme. Men havde vi ikke trænet det, så var jeg blevet slået ud på det, sagde Patrick Nielsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere