TV: Patrick-modstander sur efter denne KO

Jose Pinzon var langt fra tilfreds med at blive stoppet af kamplederen efter en fuldtræffer fra Patrick Nielsen - se situationen her

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen

ALBERTSLUND (Ekstra Bladet): Der var masser af respekt mellem Patrick Nielsen og lørdagens modstander, både før og efter kampen lørdag aften, hvor den danske mellemvægter hjemme i Albertslund forsvarede sine WBA/WBO-interkontinentaltitler med en TKO-sejr i 5. omgang.

Men mexicanske Jose Pinzon var ikke tilfreds med den måde, kampen blev afgjort på, da han i de sidste sekunder af 5. omgang blev ramt hårdt og efter endt tælling stoppet af kamplederen - tilsyneladende fordi Pinzon ikke reagerede tilfredsstillende på kamplederens befalinger.

Se også: Patrick tilbage i Albertslund: Den fik for meget gas

- Jeg synes, det var en fed kamp. Jeg vil ikke lyde som en dårlig taber, men jeg synes helt ærligt, at beslutningen om at stoppe kampen efter 2:59 af omgangen, var lidt for hurtig. Det er klart, at jeg blev ramt rent. Jeg mærkede effekten af slaget. Men jeg synes ikke, jeg var færdig. Jeg kunne have fortsat.

- Hatten af for Patrick. Jeg mangler ikke respekt, jeg respekterer afgørelsen, Patrick er en stærk bokser. Men jeg ville have foretrukket, at hans sejr havde været mere klar, sagde Pinzon gennem en tolk på pressemødet.

Se også: Patrick vandt byfest på knockout

Patrick Nielsen mente at kunne se på Pinzons øjne, at han ikke var klar til at fortsætte, da kampen blev stoppet.

- Da han kommer op at stå, kan jeg se, at han står og svajer. Han er helt bælgøjet. Der tænker jeg: 'Yes, kom nu mand!' Han var stadig bælgøjet, hele tiden, så jeg tænkte, at den klarede han ikke. Men jeg var klar til at være over ham med det samme igen. Så stoppede dommeren det. Hvilket jeg også syntes, var rigtigt.

- Vi har lige hørt om en svensk bokser, der lå i koma, fordi hun ikke blev stoppet til tiden. Så det er dommerens beslutning, sagde Nielsen, der indtil KO-slaget havde haft en hård aften på kontoret.

Se også: Patrick efter hjemby-KO: Den fedeste følelse

- Det var en lærerig kamp. Jeg havde ikke forudset, at hans arme var så lange. Jeg har selv lange arme, men hver gang, jeg prøvede at ramme ham, så var han for langt væk, og når jeg prøvede at komme tæt på, så kom jeg for tæt på.

- Han slog utrolig hårdt, og han blev ved med at pumpe mig dybt. Så jeg kan kun takke min træner Joey for al den mavetræning, vi har lavet, så jeg ikke røg ned på det. At jeg så slog ham ud, det er jo kun bonus, sagde Albertslund-bokseren efter hjemmebanedebuten.

Se knockout-situationen i tv-klippet over artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere