Beckham støtter boksegigant i nattens comeback

David Beckham og George Clooney vil være ringside, når den filippinske folkehelt Manny Pacquiao i nat gør comeback efter grimt KO-nederlag for et år siden

I december 2012 blev den levende bokselegende Manny Pacquiao slået bevidstløs af sin evige rival, Juan Manuel Marquez. Natten til søndag skal han i Macau i Kina forsøge at rejse sig. (Foto: AP)
I december 2012 blev den levende bokselegende Manny Pacquiao slået bevidstløs af sin evige rival, Juan Manuel Marquez. Natten til søndag skal han i Macau i Kina forsøge at rejse sig. (Foto: AP)

En af årets største bokseweekender er igang, og den falder i to etaper:

Lørdag aften bokser Carl Froch (31-2, 22 KO) for en gangs skyld ikke mod Mikkel Kessler, men derimod engelsk lokalbrag mod ubesejrede George Groves (19-0-0, 15 KO) om både IBF- og WBA-titlen i supermellemvægt. Det foregår i en udsolgt Manchester Arena med plads til 20.000 skøre engelske boksefans.

Og senere på natten skal så 00'ernes bedste bokser - og en af de bedste i historien - den filippinske folkehelt Manny Pacquiao i ringen for første gang i et år, når han i Macau i Kina møder amerikanske Brandon Rios.

Den første kamp foregår mellem to iltre englændere, og det har kunnet ses hver eneste gang, de to har mødt hinanden.Der har ganske vist været ballade mellem de to bokseres trænere. Pacquiao selv vil dog hellere tale om, at han går i ringen for at lindre smerten hos sine landsmænd, der 8. november, mens boksehelten lå i træningslejr, blev ramt af tyfonen Haiyan. 7000 mennesker er døde eller savnede efter tyfonen.

Selv David Beckham har fået øjnene op for den lille filippiner og er i Macau for at overvære kampen mellem den tidligere verdensmester i otte vægtklasser, Pacquiao (54-5-2, 38 KO), og den tidligere letvægtsmester Brandon Rios (31-1-1, 23 KO).

- Han (Pacquiao) er selvfølgelig en af grundene til, at jeg er her, siger Beckham ifølge emirates247.com.

- Jeg er kæmpe fan af Manny. Jeg mødte ham for et par år siden i Filippinerne, da jeg var på tour med LA Galaxy. Han er virkelig en inspirerende person, siger Beckham.

- Verdens øjne har været rettet mod Filippinerne de sidste par uger. Så kampen vil betyde så meget for Manny, fordi han et kort øjeblik kan sætte et smil på folks ansigter i Filippinerne, siger Beckham, der ifølge hjemmesiden får følgeskab ringside i Macau af ingen ringere end George Clooney, Paris Hilton, rapperen 50 Cent - der tidligere var bedste ven med Floyd Mayweather - og popstjernen Alicia Keys.

Froch vs Groves kan ses på TV3Sport2 fra klokken 23.00. Samme kanal sender fra Pacquiao vs Rios-stævnet fra klokken 03.00 i nat.

TV: Kan Pacman komme tilbage fra brutal KO?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere