Ikke et ord om Kessler efter Froch-sejr

Carl Froch ville ikke tale om sine fremtidsplaner efter den kontroversielle sejr over George Groves - men lovede dog, at han stadig har et par kampe tilbage

Mikkel Kessler tabte i maj på point mod Carl Froch, så der nu står 1-1 mellem de to boksestjerner - efter sin seneste sejr lørdag aften ville Froch dog ikke tale om sin fremtidsplaner og en mulig tredje kamp mod Kessler. (Foto: Lars Poulsen)
Mikkel Kessler tabte i maj på point mod Carl Froch, så der nu står 1-1 mellem de to boksestjerner - efter sin seneste sejr lørdag aften ville Froch dog ikke tale om sin fremtidsplaner og en mulig tredje kamp mod Kessler. (Foto: Lars Poulsen)

Mikkel Kessler og Carl Froch er bundet sammen i boksehistorien af et par fantastiske VM-kampe, hvoraf de hver har vundet en.

Men navnet 'Kessler' blev ikke nævnt efter kampen lørdag aften, hvor Carl Froch vandt en kontroversiel TKO-sejr over landsmanden George Groves i 9. omgang.

Hverken på Frochs 12 minutter lange pressemøde, eller i et efterfølgende otte minutter langt video-interview blev Kesslers navn bragt op. Alle talte istedet om en rematch mellem Froch og Groves på grund af måden, kampen var blevet stoppet på.

Se også: Voldsom kritik af kampleder efter Froch-sejr

Den dobbelte verdensmester i supermellemvægt mente dog ikke, at han skylder Groves en rematch - hvilket kan betyde, at han hellere vil i ringen med enten Mikkel Kessler eller Andre Ward. Træner Robert McCracken indrømmede nærmest åbent, at man fra starten af ikke havde haft den store lyst til at sende Froch i ringen med Groves, der har en akavet stil.

- Selvfølgelig ville jeg give George Groves en rematch, hvis det gav mening. Men her og nu tænker jeg: 'Hvorfor skulle jeg give ham en rematch?' Jeg har lige bokset ham og besejret ham, jeg knockoutede ham, jeg stoppede ham.

- Ligegyldigt hvordan man ser på afslutningen, så gjorde jeg et fantastisk job, og Groves gjorde et pokkers godt job, og kamplederen var der for at gøre sit job. Det er ikke mit bord eller George Groves' bord eller nogen andens bord at stille spørgsmåltegn ved Howard Foster. Man kan have sin mening om det, men man kan ikke stille spørgsmåltegn ved en professionel kampleders beslutning, for det her er en sport, hvor man kan komme til skade, sagde Froch efter kampen.- Jeg er rystet over, at jeg blev buhet af publikum. Det var ikke alle, der gjorde det, men mange buhede.

- Howard Foster kunne se, hvad jeg kunne se, men det kunne publikum ikke. Og det gør mig ked af det, når jeg så bliver buhet for det, sagde Froch.

(Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Dem kan Kessler møde

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere