Rasende Groves: Kæmp eller gå på pension

George Groves er rasende over at han ikke fik lov til at bokse kampen mod Carl Froch til ende og giver nu Froch et ultimatum: Giv mig en rematch eller indstil karrieren

Carl Froch kom voldsomt igen i niende omgang, hvor kamplederen stoppede kampen. Det accepterede George Groves ikke. (Foto: PA)
Carl Froch kom voldsomt igen i niende omgang, hvor kamplederen stoppede kampen. Det accepterede George Groves ikke. (Foto: PA)

For George Groves var det helt uacceptabelt, at han i lørdags blev stoppet af kampleder Howard Foster.

Han følte sig mere end i stand til at fortsætte titelkampen mod Carl Froch - og publikum i Manchesters Phones4U Arena var da heller ikke tilfreds med at stoppe kampen der.

Efter kampen sagde Groves, at han gennem kampen følte sig i fuld kontrol, og at et par hårde slag ikke var nok til at stoppe kampen.

Se også: TV: Vilde boksekampe, fodboldmord og tre mål af Ronaldo

Så nu kræver han, at 36-årige Carl Froch lover ham en omkamp - eller helt stopper sin karriere.

- Lige nu er jeg bare gal.

- Det var en skammelig beslutning fra dommerens side. Han blev tydeligvis revet med af stemningen, siger George Groves til den engelske avis Daily Express.

Se også: Kesslers dilemma: Millioner eller fuldtidsfar?

Han var helt overbevist om, at han var ved at vinde kampen, da han blev stoppet.

- Jeg beviste det i de otte første omgange, og så i niende, da Carl Froch ramte mig med mere end et par tilfældige træffere, stoppede han kampen.

- Jeg sluttede hans karriere. Han har to valgmuligheder nu: Giv mig en omkamp eller gå på pension.

Se også: Ikke et ord om Kessler efter Froch-sejr

Skulle Carl Froch vælge et af Groves' alternativer, så er det uanset hvilket dårligt nyt for Mikkel Kessler. For så ser et tredje opgør mod Carl Froch pludselig ikke så realistisk ud mere.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere