Froch buhet efter dramatisk KO-sejr

Publikum var bestemt ikke på bølgelængde med kamplederen, da George Groves blev stoppet i 9. omgang mod den dobbelte verdensmester Carl Froch

Kampleder Howard Foster stopper George Groves. (Foto: PA)
Kampleder Howard Foster stopper George Groves. (Foto: PA)

25-årige George Groves gik lørdag aften i ringen mod Carl Froch til massiv buhen fra de 20.000 tilskuere i Manchester Arena, mens den dobbelte verdensmester gik i ringen til det bifald, der tilkommer nationens bedste og mest seværdige bokser i de senere år.

Efter kampen var rollerne byttet om, da 36-årige Froch havde forsvaret sine IBF/WBA-bælter i supermellemvægt med en TKO-sejr i 9. omgang – da var det Froch og ikke mindst kamplederen, der blev buhet, mens Groves blev tiljublet, selvom han tabte.

Groves havde i lange sekvenser domineret opgøret og haft Froch i gulvet allerede i 1. omgang, men i 9. omgang løb London-bokseren ind i et par store træffere og blev stoppet af kamplederen, da han dukkede sig og vendte sig væk fra Froch.

Dén afgørelse fattede hverken en frustreret Groves, hans træner eller store dele af publikum. Groves havde slået tilbage til det sidste, og han havde på intet tidspunkt tumlet rundt på benene.

Froch i gulvet
Udfordreren kom ud og viste en hurtighed og en bevægelighed, som gav mesteren store problemer. Og med en venstre-højre-kombination satte han Froch så grundigt på kanvassen i 1. omgang, at The Cobra først efter kampen – under interviewet ringside – kom i tanke om, at han havde været i gulvet.1 af 5 Froch var en tur i gulvet i 1. omgang for en hård højre. (Foto: PA)
2 af 5 Bum! (Foto: PA)
3 af 5 Begyndelsen til enden - George Groves blev fanget i tovene og ramt af et par hårde træffere, men han slog tilbage, indtil kamplederen stoppede ham. (Foto: PA)
4 af 5 Carl Froch fortsætter sin flotte stribe af sejre - den næste modstander hedder formentlig Mikkel Kessler, Andre Ward eller George Groves - igen. (Foto: PA)
5 af 5 Kampleder Howard Foster stopper George Groves. (Foto: PA)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere