Had kan ikke ødelægge gigantkamp

- Ideen om, at Floyd hader mig, eller at jeg hader Floyd, er vås, siger Manny Pacquiaos promotor om udsigten til 'Mayweather vs Pacquiao'

Floyd Mayweather hader ikke Manny Pacquiaos promotor - siger promotoren selv. (Foto: AP)
Floyd Mayweather hader ikke Manny Pacquiaos promotor - siger promotoren selv. (Foto: AP)

En af en lang række grunde til, at århundredets største boksekamp - Floyd Mayweather Jr vs Manny Pacquiao - hidtil ikke er blevet til noget, er det mildest talt noget anstrengte forhold mellem Manny Pacquiaos snart 82-årige promotor, Bob Arum, og Floyd Mayweather. De to har aldrig været bedste venner.

Efter Pacquiaos comeback-sejr i forrige weekend udtaler Arum dog, at det ikke bliver fjendskab, der eventuelt kommer til at ødelægge udsigten til den kamp, alle boksefans vil se.

Se også: Trøst efter tyfonen: Pacquiao gav bokseopvisning

- Hvis folk stopper med at puste sig op, så er det bestemt en mulighed. Det er stupidt, hvis kampen ikke bliver til noget. De skylder det til sporten, siger Arum, der hidtil hellere har villet sætte kampen op på Cowboys Stadium i Dallas, mens Mayweather insisterer på MGM Grand i Las Vegas.

- Ideen om, at Floyd hader mig, eller at jeg hader Floyd, er vås. Måske siger hans folk det. Men Floyd og jeg, og særligt Todd (DuBoef, direktør i Arums selskab) og Floyd har altid haft et fantastisk forhold, bedyrer Bob Arum ifølge worldboxingnews.net.

- Alle de såkaldte journalister siger: 'Det kan ikke lade sig gøre, fordi Floyd hader Bob Arum.' Men jeg hader ikke Floyd, og Floyd hader ikke mig, understreger Arum.

Floyd Mayweather Jr's far har også åbnet op for muligheden af et opgør mellem hans søn og Manny Pacquiao ( se nedenstående link), mens den amerikanske bokser selv lægger en solid distance mellem sig selv og spekulationerne om en storkamp i 2014.

- Hvem? svarede 36-årige 'Money' Mayweather ifølge gmanetwork.com, da han for nylig blev spurgt til muligheden for en kamp mod den to år yngre Manny Pacquiao.

Mayweather bokser ifølge planen 3. maj i MGM Grand i hjembyen Las Vegas. Modstanderen annonceres indenfor få dage eller uger og ventes at blive engelske Amir Khan.

Se også: Gigantkamp på vej mellem bokselegender?

0 kommentarer
Vis kommentarer