TV: Se bokser lufte skridtbeskytteren

Amerikanske Paulie Malignaggi røg natten til søndag på rumpen mod landsmanden Zab Judah. Maglignaggi vandt og fik vist farven på sin skridtbeskytter

Selvom boksning er en sport, hvor der frivilligt bliver vist mange legemer frem for tilskuerne, var det nok ikke planen, at amerikanske Paulie Malignaggi ville vise, hvad han havde mellen benene i kampen mod landsmanden Zab Judah.

Natten til søndag var der weltervægtopgør mellem 33-årige Malignaggi og 36-årige Zab Judah i Barclays Center i Brooklyn New York. Malignaggi vandt klart med dommerstemerne 116-111, 117-110 og 117-110.

Se også: TV: Beskidt titelkamp endte kontroversielt

Men oven i sejren fik manden med det italienske navn sig en 'luftig' oplevelse.

Allerede i anden omgang af boksebraget blev, der vist mere end bare arme. Malignaggi røg på rumpen efter Zab Judah smed et jab afsted mod ham. Og da Malignaggi røg ned, røg hans kjolelignende bokseshorts op, og der blev udsigt til en farverig skridtbeskytter.

Se også: TV: Bokse-chok - verdensmester på hospitalet

Og for Malignaggis vedkommende må man håbe, at tilskuerne og Judah glemmer det lille skridtbeskytterstunt. Men det kan blive svært, for de to boksere er nærmest naboer og begge bosiddende i Brooklyn.

Så der er nok en del i området, inklusive Judah, der blive mindet om sejrherrens lille røvtur.

0 kommentarer
Vis kommentarer