TV: Bokse-chok - verdensmester på hospitalet

Engelske Darren Barker led et sensationelt knockout-nederlag til tyske Felix Sturm i VM-kamp

Hvis Team Sauerland lever op til snakken om et titelkamp til Patrick Nielsen i det nye år, så kan modstanderen i et VM-brag meget vel blive tyske Felix Sturm.

Lørdag aften tog han nemlig bokse-England med bukserne nede, da han i løbet af to omgange sendte den regerende IBF-champ Darren Barker både i kanvassen og på hospitalet.

Selvom Sturm var på hjemmebane i Stuttgart, så var den forsvarende mester forhåndsfavorit.

Se også: Had kan ikke ødelægge gigantkamp

Men tyskeren fløj ud af ringhjørnet fra første sekund, og i anden omgang havde han Barker i gulvet to gange, inden de engelske sekundanter smed håndklædet.

Efter kampen afslørede Barkers træner, Tony Sims, at Barker, der tilbage i 2010 holdt et års pause efter operationer i begge hofter, havde pådraget sig en ny hofteskade i første omgang, der kan sætte en stopper for karrieren - og dermed også den rematch, der ellers lå i kortene.

Se også: Skørt: Overvægt koster bokser VM-bælte

- Det er en katastrofe, jeg tror ikke, vi ser ham i ringen igen, lyder den triste besked.

Og dermed kan Sturm være en mulig modstander for Patrick Nielsen.

- Han har forbedret sig helt vildt i de sidste tre-fire-fem kampe. Jeg mener, at hvis vi kunne få chancen nu, ville det være dumt ikke at prøve. Jeg siger ikke, at han ville være favorit, men jeg tror på ham og mener, at han er fantastisk aktiv for boksning. Mikkel Kesslers sko er store sko at fylde, og det vil tage mange år at fylde dem, men Patrick har, hvad der skal til, har Kalle Sauerland tidligere udtalt til MetroXpress om sit danske stjerneskud.

Se også: Gigantkamp på vej mellem bokselegender?

Patrick Nielsen indtager i øjeblikket sjettepladsen på IBF's rangliste.

0 kommentarer
Vis kommentarer