Super-Brian tilbage i træning

Brian Nielsen træner igen efter en hofteoperation tidligere på året - i dag fortæller han i Ekstra Bladet om kampen mod Mike Tyson

Det kribler fortsat i Brian Nielsen, når han ser en boksering. Hør den danske sværvægter fortælle om Mike Tyson i Ekstra Bladet i dag. (Foto: AP)
Det kribler fortsat i Brian Nielsen, når han ser en boksering. Hør den danske sværvægter fortælle om Mike Tyson i Ekstra Bladet i dag. (Foto: AP)

48-årige Brian Nielsen var sidst i ringen i 2011, hvor han blev stoppet mod legenden Evander Holyfield i en kamp i Koncerthuset i DR-byen.

Men selv med en ny hofte, som der var nogle komplikationer med i 2013, kribler det som altid i den danske sværvægter efter at få lov at uddele professionelle øretæver. Genoptræningen er kommet så vidt, at Nielsen har sparret lidt.

- Jeg er begyndt at træne og sparre lidt igen. Jeg savner da at komme i ringen. Men jeg gider egentlig ikke at snakke om det. Jeg er bare en gammel nar, som skal stoppe, mens legen er god, siger Nielsen.

- Men det rykker da lidt i én, når man kommer i gang med at træne igen. Jeg har trænet lidt med nogle unge gutter i starten af 20’erne. Det er da fedt!

- Jeg har sparret med en cruiservægter, der har fem sejre i fem kampe. Han er ikke verdensmester eller noget, men det er godt at mærke, at man stadig kan. De drenge passer kun på deres hoved. Så får de nogle i sækken, lyder det glade nytårsbudskab fra Spanien.

Læserne på eb.dk har stemt Mike Tyson ind som den næstbedste bokser i historien. Brian Nielsen fortæller i Ekstra Bladet i dag om sin kamp mod sværvægtsbomben og afslører sin personlige top-3 over de bedste.

Super-Brian: Tyson var ikke bedstSnydt af Sugar Ray