Ekspert: Skrækscenarie, hvis Kessler stopper

Ekstra Bladet har i samarbejde med danske og udenlandske eksperter taget temperaturen på stjernernes udfordringer det kommende år. Viasats bokseekspert, Brian Mathiasen mener Kessler har en storkamp tilbage

Mikkel Kessler har endnu en kamp i sig. Det mener Viasats bokseekspert, Brian Mathiassen (Foto: Lars Poulsen)
Mikkel Kessler har endnu en kamp i sig. Det mener Viasats bokseekspert, Brian Mathiassen (Foto: Lars Poulsen)

Mikkel Kessler har endnu ikke afgjort, om han fortsætter karrieren. Men Viasats bokseekspert, Brian Mathiasen mener, bokseren har endnu en storkamp i sig.

Dansk boksnings alletiders største stjerne Mikkel Kessler var i 2013 ude på en større rutschetur. Et nederlag til Carl Froch i London og en nyfødt søn, har fået den danske superstjerne til kraftigt at overveje den fremtidige karriere.

Fire danske sportstjerners skæbneårMiss Sunshine med ny træner

Men skulle The Viking Warrior vælge at fortsætte, bliver 2014 formentlig året, hvor vi ser en sidste storkamp fra Kessler.

Det vurderer bokseekspert hos Viasat, Brian Mathiasen.

– Det er realistisk at tro på en tredje kamp mellem Mikkel og Carl Froch. De har vundet en kamp hver og en tredje kamp ligger lige til højrebenet. Der er så mange penge i sådan en kamp, og de to bokseres promotorer kender hinanden særdeles godt. Interessen er enorm på grund af deres indbyrdes historik.

Kevin skal tæve ButtonIkke flere skandaler, Bendtner

Hvad er Kesslers udfordring i 2014?
– Den helt store udfordring for Mikkel Kessler er om han kan finde motivationen. Hvis han vælger at fortsætte, skal det være for det sportslige. Det kræver utrolig meget forberedelse og dedikation til så stor en kamp. Gør han det for pengenes skyld, er han færdig, lyder dommen

Hvad er skrækscenariet?
– At han indstiller karrieren. Det ville være et stort tab for dansk boksning, men man må tage hatten af for, hvad han har opnået, og de oplevelser, han har givet os, siger Brian Mathiasen.

Udfordringen ifølge Ekstra Bladet:
Mikkel Kessler tabte sin seneste boksekamp i maj i O2 Arena i London med dommer stemmerne 3-0. En tredje kamp har været på tale mellem de to, og Mikkel Kessler sagde i slutningen af august, at han overvejede endnu en kamp mod briten. Men spørgsmålet bliver om Kessler tænker endnu mere på helbredet efter hans søn fornyligt kom til verden. Karrieren kan allerede være slut for den formidable bokser.