Annonce:
Annonce:

38 år gammel: SÅ urutineret er Patricks modstander

Patrick Nielsens modstander 15. februar er 16 år ældre end danskeren – men har blot to profkampe mere end danskeren

Patrick Nielsen er stort set lige så erfaren som Anthony Jeter, han her studerer på iPad'en, på trods af en aldersforskel på 16 år i amerikanerens favør. (Foto: Jakob Jørgensen)
Patrick Nielsen er stort set lige så erfaren som Anthony Jeter, han her studerer på iPad'en, på trods af en aldersforskel på 16 år i amerikanerens favør. (Foto: Jakob Jørgensen)
Annonce:
Følg Boksning

Danskeren er 22 år ung. Amerikaneren 38 år gammel. Det lyder som en verden til forskel, når Patrick Nielsen og Anthony Jeter støder sammen i Albertslund 15. februar for at kæmpe om WBC’s Silver Belt, en slags kvalifikationskamp om retten til at bokse ægte VM-kamp senere på året.

Men der er faktisk slet ikke så stor forskel på de to bokseres rutine, som deres respektive aldre ellers kunne indikere.

Patrick Nielsen har bokset 21 gange som professionel, mens Jeter i skrivende stund blot er noteret for 22 kampe med bar overkrop.

Afsløring: Patrick tæt på VM-brag

Forklaringen på de meget få Jeter-kampe?

- Mit uheld har været, at jeg aldrig mødte den store promotor, der troede på mig. Derfor var jeg nødt til at tage almindeligt arbejde for at kunne betale mine regninger

- Det er den simple forklaring på, jeg ikke har bokset flere kampe, siger Anthony Jeter til Ekstra Bladet vis en Skype-forbindelse over Atlanten.

Bettina Palle skal betale 1,6 mio kroner

Den Maryland-baserede amerikaner slår fast, at kampen mod Patrick Nielsen er hans gyldne chance for at slå igennem som professionel bokser trods hans fremskredne alder.

- Når vi mødes, er det Patricks store chance for at komme i nærheden af en rigtig VM-kamp, men det er også min gyldne mulighed.

- Den chance vil jeg forsøge at tage, og jeg har jo den fordel, at jeg er 38, men at min krop kun er slidt som en 20-årigs på grund af mine meget få kampe, griner Anthony Jeter.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

spædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortført
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: