Boksestjerne afviser vanvittigt Super Bowl-rygte

Floyd Mayweather Jr. afviser at have smidt 10 mio. dollar på Denver Broncos som vinder af Super Bowl

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Historien har kørt i et par dage - at bokseverdens måske største stjerne, Floyd Mayweather Jr., havde satset 10 millioner dollar på, at Denver Broncos ville slå Seattle Seahawks i Super Bowl.

Men finalen i denne sæson i NFL endte helt anderledes, nemlig med en knusende sejr på hele 43-8 til Seahwaks og dermed et et tab på de 10 millioner dollars til Mayweather.

Se også: Kilde: Mayweather satser 68 mill på Super Bowl

Nu afviser boksestjernen dog, at han overhovedet har spillet på kampen. Det gør han på sin Instagram-konto.

- Til lykke med Super Bowl-sejren til Seattle Seahawks. For lige at gøre det klart, så spillede jeg ikke på 10 millioner dollar på Broncos. Rent faktisk spillede jeg slet ikke på kampen.

- Jeg kan ikke styre hvilke rygter, der skrives om mig, men god og dårlig presse gør mig interessant. Den eneste, jeg ville spille 10 millioner dollar på, er mig selv. Hvis man kigger på min sejrsliste, så er jeg en garanteret gevinst, skriver han på et billede på Instagram.

Mayweather tilføjer i en kommentar til billedet, at når han nu selv er verdens bedste defensive bokser, ville det kun give mening at spille på holdet med det bedste forsvar (Seahawks, red.), samt at historien om det store bet er en løgn.

SE HØJDEPUNKTER FRA KAMPEN I TOPPEN AF ARTIKLEN ELLER HERUNDER
Se alt fra årets Super Bowl

0 kommentarer
Vis kommentarer