Hadets kamp: Her får Chisora sin straf

David Haye knockoutede Dereck Chisora og afgjorde hadets kamp i 5. omgang

David Haye sender Dereck Chisora i gulvet. (Foto: PA)
David Haye sender Dereck Chisora i gulvet. (Foto: PA)

De to britiske sværvægtsboksere David Haye og Dereck Chisora fik sent lørdag aften muligheden for gøre det slagsmål færdig, som de begyndte på til et pressemøde i München tilbage i februar.

Og igen var det David Haye, der præcis som tilfældet var i februar, kunne trække sig ud som sejrsherre. I aftes var det Hayes venstre hook, der stoppede kampen i 5. omgang.

To gange var Chisora i gulvet efter solide venstrehug. Dommeren stoppede kampen, og Haye kunne lade sig hylde som vinder foran 30.000 boksefans i Upton Park i London.

David Haye holdt tilsyneladende en vandflaske i hånden, da han slog Dereck Chisora i ansigtet. (Foto: DPA) Boksning - 20. feb. 2012 - kl. 10:39 TV: Derfor slog David Haye på pressemøde

Kampen forløb nærmest helt som forudsagt. Den noget større Chisora, der inden kampen lovede, at han ville være mere vild en nogensinde, satsede på få, men tunge slag, mens Haye udnyttede sin hurtighed til at få flere slag ind.

Se Hayes KO her

Og helt som lovet straffede Haye den flabede bad boy Chisora.

- Han er ikke en god mand. Han er en forfærdelig, bitter mand og en bølle. Loven har ikke straffet ham, så det er op til mig at straffe ham, sagde 31-årige David Haye inden kampen.

De to bokseslagsbrødre var involveret i et slagsmål efter Chisoras mislykkede forsøg på at vriste WBC-bæltet fra Vitalij Klitschko i München i februar. Haye dukkede op på den efterfølgende pressekonference og svinede Chisora til.

Ingen af bokserne har en gyldig britisk bokselicens. Dereck Chisora fik frataget sin efter optøjerne i München, og Haye var egentlig gået på pension fra bokseringen.

Derfor havde Dereck Chisoras promotor, Frank Warren, søgt bokseforbundet i Luxembourg om godkendelse af kampen.

Haye håber, at lørdagens præstation i bokseringen vil skaffe ham en kamp mod WBC-mesteren Vitalij Klitschko.

- Jeg har vist skræmmende styrke. Jeg bliver overrasket, hvis Vitalij Klitschko tør møde mig nu, siger Haye ifølge AFP.

40-årige Vitalij Klitschko skal 10. september møde syriske Manuel Charr og kan herefter trække sig tilbage og koncentrere sig om en politiske karriere i Ukraine, som han tidligere har vist interesse for.

Haye håber dog, at Klitschko vil lade sig friste af en sidste lukrativ boksekamp, da ukrainerens yngre bror Vladimir har sagt, at han ikke ønsker endnu en tur i bokseringen med Haye.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen