TV: Sværvægter gør sig selv til grin

Briten Tyson Fury forsøgte at gå amok på pressemøde før kampen mod Dereck Chisora - se episoden her

Tyson Fury vælter et bord, mens de øvrige, inklusive Dereck Chisora (tv.), knap nok reagerer. (Foto: AP/Jon Super)
Tyson Fury vælter et bord, mens de øvrige, inklusive Dereck Chisora (tv.), knap nok reagerer. (Foto: AP/Jon Super)

Det kunne betegnes som drama, men i virkeligheden var det vist bare dumt og latterligt, da sværvægtsbokseren Tyson Fury svinede sin modstander til, væltede et bord og forlod et pressemøde før sin kamp mod sin britiske landsmand Dereck Chisora - en anden bad boy i britisk boksning.

- Efter alt dette 'mumbo jumbo' lad mig fortælle jer lige ud, hvordan tingene hænger sammen. Jeg har fået nok af dette lort allerede.

- Prøv lige at hør' her. Jeg er Tyson Fury. Jeg er den bedste sværvægter i verden, og denne idiot bliver slået fuldstændig ud, og jeg er dødtræt af det her. Denne 'motherfucker' bliver lagt i seng. Jeg smutter, sagde Tyson Fury ifølge Manchester Evening News, smed mikrofonen, væltede et bord med glas på og stormede ud fra pressemødet i Manchester.

Se også: Engelsk sværvægtskæmpe bokser i Esbjerg

Den teatralske exit fik nok ikke den ønskede effekt, for de tilbageværende reagerede knap nok, men kiggede blot på ham, og enkelte fra Chisora-lejren klappede derefter ironisk.

- Skal vi give ham en Golden Globe (en film- og tv-pris, red.) eller ej, sagde Chisora efterfølgende sarkastisk.

25-årige og ubesejrede Fury havde ifølge Manchester Evening News forinden været ganske rolig, men tændte af, da han blev spurgt om den imødesete udfordringskamp i Manchester 26. juli om retten til at møde - sandsynligvis - Vladimir Klitschko i en VM-kamp.

Der er desuden både den europæiske og britiske sværvægtstitel på spil i kampen mellem de to briter, der også mødtes i 2011, da Fury på forhånd havde erklæret, at han ville slå Chisora ihjel - hvilket han fik stor kritik for - men trods alt 'nøjedes' med at besejre Chisora.

Sidste år gav Dereck Chisora Vitali Klitschko en lussing under indvejningen. Siden vandt ukraineren kampen. Hvem der vandt på Ibiza, står til gengæld hen i det uvisse. (Foto: AP) Boksning - 30. jul. 2013 - kl. 17:19 Boksefjender tæskede hinanden på natklub

Også Chisora har haft sine episoder - ikke mindst ved et andet pressemøde i 2012, da han og David Haye røg i totterne på hinanden - men i dag var 30-årige Chisora helt afdæmpet.

- Han har brug for omtalen, fordi folk ikke taler om ham, siger europamester Chisora og fortsætter:

- Jeg er blevet meget roligere nu. For to eller tre år siden ville vi have rullet rundt på fortovet efter dette.

- Det bliver en helt anderledes kamp end for tre år siden. Jeg er en meget mere rolig person og professional atlet, der allerede har et navn. Jeg er europamester. Han trænede hårdt til den første kamp for at slå mig, hvilket han gjorde. Men denne gang er det anderledes.

- Når jeg har vundet denne kamp står det 1-1, og så får vi et brag, når vi gør det til en trilogi. Han siger, han vil stoppe mig i femte omgang - jeg ordner ham i første, siger Chisora.

Se episoden fra pressemødet herunder:

</p>

0 kommentarer
Vis kommentarer