TV: Store provokationer før Fight Night

Lørdagens Nordic Fight Night byder på hele 12 kampe i Blue Water Dokken i Esbjerg - deriblandt alt-eller-intet-kamp mellem Danmark og Sverige

Kasper Bruun (t.v.) skal lørdag aften ud i karrierens største og formentlig sværeste kamp, når han møder den svenske OL-bokser Anthony Yigit. Spændingerne mellem de to er i ugen op til kampen blevet til at tage og føle på. (Foto: René Schütze)
Kasper Bruun (t.v.) skal lørdag aften ud i karrierens største og formentlig sværeste kamp, når han møder den svenske OL-bokser Anthony Yigit. Spændingerne mellem de to er i ugen op til kampen blevet til at tage og føle på. (Foto: René Schütze)

Hverken danske Kasper Bruun (19-0-1, 4 KO) eller svenske Anthony Yigit (9-0-1, 3 KO) har prøvet at tabe som professionelle boksere, men ved Nordic Fight Night lørdag aften mister en af de to efter al sandsynlighed nullet ud for nederlag, når de brager ind i hinanden i Blue Water Dokken i Esbjerg.

Kampens betydning er da også med al tydelighed gået op for både den 27-årige nordjyde og den 22-årige svenske OL-bokser. Der har i dagene op til kampen ikke været meget tilbage af den respekt, de to udtrykte for hinanden, da kampen blev annonceret for en måneds tid siden.

Først udeblev Kasper Bruun fra onsdagens pressemøde. Siden smed Yigit så en video op på YouTube, hvor han hånende ønskede danskeren tillykke med, at han snart går på boksepension og tilbød Bruun en gave i form af bogen 'Slut med at knokle'.

</p><p>Yigit opfatter det nemlig som noget af en provokation, at Bruun har ytret planer om at trække sig fra boksning, hvis ikke han kan besejre den unge svensker, der som professionel har haft lidt svært ved at omsætte det store talent til spektakulære sejre.</p><p>Kasper Bruun svarede fredag på Yigits video med sin egen video. Der bliver ikke noget med boksepension, slår Bruun fast:</p><p><iframe width="600" height="340" src="//www.youtube.com/embed/TBMfj4_Bl1w" frameborder="0" /></p><p>Udover det dansk-svenske letweltervægtsbrag, der går over 10 omgange, skal en række af de mest talentfulde danske prof-boksere i kamp. Dennis Ceylan, Rashid Kassem, Abdul Khattab og Esbjerg-drengen Peter Gram er alle på plakaten, ligesom Torben Keller gør comeback efter en håndskade.</p><p>Også udenlandske stjerneboksere som den engelske sværvægter David Price og den irske mellemvægter Andy Lee viser evnerne lørdag aften, og det svenske stortalent Erik Skoglund skal desuden forsvare sin EU-titel i letsværvægt. TV3Sport2 sender fra klokken 17.30, mens TV3+ tager over fra klokken 21.00.</p><p>Natten til lørdag er der desuden storkamp i Las Vegas, når en af det sidste årtis bedste boksere, filippinske Manny Pacquiao, bokser revanchekamp mod amerikanske Timothy Bradley. Amerikaneren vandt en kontroversiel pointsejr i den første kamp mellem de to. TV3Sport2 sender fra klokken 03.00.</p>

0 kommentarer
Vis kommentarer